Elicopter american, aterizare forţată în Piaţa Charles de Gaulle din București

Andrei Vlad (b1tv.ro)

Un elicopter american a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle din București, în ziua de joi, 15 iulie, după ce a întâmpinat probleme tehnice.

Manevra de urgență a solicitat o mare atenție din partea piloților, din cauza spațiului restrâns și a aglomerației de pe șosea.

Ministrul de Interne, prima reacție după aterizarea de urgență a elicopterului american în București

Lucian Bode, ministrul de Interne, a oferit prima reacție în urma evenimentului.

Din informațiile pe care le avem în acest moment sunt doar pierderi materiale. La aterizare a atins doi stâlpi care au căzut peste mașinile care erau la acel moment în piață. Sunt doar câteva mașini avariate, nu sunt victime. Este un lucru foarte important. Noi am securizat zona, se dirijează circulația în Piața Charles de Gaulle. (…) Este o anchetă în derulare la care va participa și specialiști MApN, a declarat Lucian Bode.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. ” Manevra de urgență a solicitat o mare atenție din partea piloților, din cauza spațiului restrâns și a aglomerației de pe șosea „. Dara habaucu’ / pilotu’ … ce cata „pe sosea” ; voia sa se dea mare in Tara lu’ Papura Voda ? Bine … ca nu-i zvacni si lui rezervorul suplimentar , cum lu’ var’su / f… v… 16 !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW