Cum amortizezi investiția în sculele pentru atelier

Când vine vorba despre alegerea celei mai bune scule, indiferent dacă  vorbim despre micul atelier de acasă sau despre munca pe șantier, nu e niciodată ușor pentru că în ziua de astăzi se găsesc foarte multe tipuri de branduri în magazinele de profil.

Toți meșterii buni știu cât de importantă este mobilitatea pe care ți-o oferă sculele, mai ales dacă lucrezi cu ele la exterior unde nu ai tot timpul la îndemănă o priză electrică.

O maşină de înşurubat cu acumulator va fi întotdeauna mai ușor de folosit decât una cu fir atunci când montezi mobilă, de exemplu. Printre cele mai importante caracteristici ale unei mașini de găurit și înșurubat sunt:

  • puterea nominală în cazul sculelor cu alimentare la priză și tensiunea și amperajul acumulatorilor în cazul sculelor fără fir;
  • mandrina: spre deosebire de modelele vechi care aveau la bază designul clasic cu cheie, modele noi folosesc modelul cu auto-înșurubare, cunoscut și ca mandrină rapidă, care asigură și o mai bună fixare a accesoriilor;
  • sistemul de prindere:  cilintric, hexagonal, pătrat exterior, pătrat interior, conic;
  • trepte moment torsiune: majoritatea bormașinilor au între 2 și 20 de trepte.  Aceste trepte se folosesc pentru ajustarea momentului de torsiune/pentru a lucra la o anumită treaptă în funcție de materialul folosit. A nu se confunda cu treptele de viteză, acestea din urmă se folosesc astfel: prima  treaptă de viteză se folosește pentru înșurubare, iar treptele 2 și 3 se folosesc pentru găurire (dacă există);
  • momentul de torsiune se referă la forța de strângere a mașinii și previne distrugerea accesoriilor compatibile: capete de însurubare, șuruburi, chei tubulare, carote etc;

În cazul în care sunteți tentați să încercați cât mai multe branduri, ideal ar fi să vă hotărâți la unul singur ca să vă  bucurați de toate avantajele pe care le oferă brandul respectiv.

Principalul avantaj este că puteți să folosiți același acumulator pentru toate sculele din atelier, indiferent dacă vorbim de bormașini, fierăstraie, rindele, șlefuitoare sau chiar scule de grădină.

Einhell România a dezvoltat în acest sens tehnologia  cu acumulatori Power-X-Change (PXC), un sistem inovativ  care vă oferă multiple posibilități de a folosi același acumulator la toate sculele din gama PXC.

Acumulatorii și încărcătoarele din gama Power-X-Change au o tensiune de 18 V și se potrivesc cu foarte multe tipuri de scule.

Einhell are în portofoliu o gamă largă de scule electrice, dar și scule de gradină: polizoare unghiulare, bormașini cu percuție/fără percuție/cu impact/fără impact, fierăstraie circulare/pendulare/sabie, rindele, șlefuitoare, aspiratoare, mașini de tuns iarba/gazonul, trimmere, drujbe.

Cum vă amortizați investiția având în vedere că sculele cu acumulatori sunt de obicei mai scumpe decât cele cu fir?

Cât se poate de simplu: în momentul în care aveți deja acasă un kit format dintr-un acumulator și un încărcător Power-X-Change, achiționați doar corpul sculei și automat plătiți mai puțin.

Un alt avantaj pe care îl oferă sculele Einhell este că au o garanție de 24 de luni, indiferent dacă vorbim despre persoane fizice sau dacă vorbim despre persoane juridice.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW