Warning: getimagesize(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home2/r74607curi/public_html/wp-content/plugins/td-cloud-library/shortcodes/header/tdb_header_logo.php on line 786

Warning: getimagesize(https://curierulnational.ro/wp-content/uploads/2020/01/curierul-national-br.png): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home2/r74607curi/public_html/wp-content/plugins/td-cloud-library/shortcodes/header/tdb_header_logo.php on line 786


Warning: getimagesize(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home2/r74607curi/public_html/wp-content/plugins/td-cloud-library/shortcodes/header/tdb_header_logo.php on line 786

Warning: getimagesize(https://curierulnational.ro/wp-content/uploads/2020/01/curierul-national-br.png): failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home2/r74607curi/public_html/wp-content/plugins/td-cloud-library/shortcodes/header/tdb_header_logo.php on line 786
vineri, 28 februarie, 2020
3 C
București

Cum organizezi cea mai tare petrecere de Revelion acasă?

Orice Revelion are măcar jumătate din farmec asigurat prin natura energiei pe care cei mai mulți oameni o au. Este momentul în care lăsăm garda jos și dăm drumul la distracție. Dacă anul acesta prietenii tăi se bazează pe tine să te ocupi de cealaltă jumătate, atunci cu siguranță vei avea câteva lucruri la care să te gândești de dinainte. De exemplu, ai putea începe prin a vorbi cu vecinii și a le spune că tu vei fi maestrul de ceremonii.

Stilul clasic al petrecerilor importante făcute acasă pare să fie ușor depășit, dar asta este doar o aparență. În realitate, numărul organizatorilor de petreceri private este în creștere. Sigur, tu probabil nu te gândești la o petrecere cu câteva sute de invitați, ci mai degrabă câțiva zeci. Chiar dacă este la scară mai mică, organizarea de dinainte este similară.

Reorganizarea spațiului

Fiindcă este Revelion trebuie să-ți pregătești casa pentru niște ore bune în care ea se va transforma din acasă în club sau măcar bar. Încearcă să muți o parte din mobilier la prieteni, vecini sau familie, fiindcă spațiul este esențial.

Ferește accesoriile de preț, strânge cablurile cât mai etanș, renunță la covoare dacă ai și, de ce nu, grupează mobila din camera cea mai mare într-o singură parte.

Încearcă să separi masa cu mâncare de masa cu băuturi, dar asigură-te că accesul la ele este facil. Stabilește reguli clare pe care nimeni nu are voie să le încalce, cum ar fi spațiul de fumat și locurile de aruncat gunoaie.

Băutura

Ai două mari variante.

1. Fiecare aduce câte ceva.

2. Tu cumperi și fiecare plătește o sumă fixă.

Oricare din situații ar fi, este bine să cauți o sursă de alcool ieftin de unde să le poți lua pe toate dintr-o singură cumpărătură. Ideal, un magazin online care se va ocupa și de livrarea lor. Economisește din efort, vei avea nevoie de energie pentru restul etapelor de organizare.

Mâncarea

Dacă tradiția spune că Revelionul trebuie să fie o masă copioasă cu multe mâncăruri delicioase, practica îți va demonstra că este mai bine să ai preponderent preparate mai ușoare și cât mai variate. Este perioada sărbătorilor, iar Crăciunul a trimis pe majoritatea la un nivel de saturație considerabil. Aici poate că ar fi mai bine să alegi varianta în care fiecare aduce câte ceva tocmai pentru a te asigura că toate gusturile sunt acoperite.

Muzica

Sufletul unei petreceri este indispensabil. Vei avea nevoie de 3 lucruri esențiale.

1. Sonorizare bună.

2. Câteva playlisturi gândite pentru toți și pentru toate.

3. Pe cineva care să preia rolul de DJ în noapte dintre ani.

Luminile

Poate părea un detaliu infim, dar felul în care va fi luminată casa ta va influența considerabil atmosfera. O lumină caldă și de-o intensitate redusă va crea un ambient de relaxare în care invitații tăi vor lăsa eventualele timorări la o parte. Prea puțină lumină nu te ajută pentru a menține energia și efervescența petrecerii. Ideal ar fi să ai multe obiecte de luminat dispersate prin casă în așa fel încât să existe insule de lumină.

Jocurile

Chiar dacă tu ești pus pe dans și agitație, este destul de probabil să există și doritori de jocuri. Încearcă să faci un top între invitații tăi și asigură-te că le ai pe 5 cele mai populare. Probabil se va juca unul sau maximum două dintre ele.

Recipiente de unică folosință

Nu uita de recipientele de unică folosință. Poate părea un pic inoportun având în vedere ocazia, dar este extrem de pragmatic. Poate găsești niște modele mai frumoase cu o estetică mai bună. Sau poate poți personaliza paharele, farfuriile și tacâmurile de plastic și carton.

Apă

Asigură-te că ai apă din belșug, fiindcă asta este băutura care nu este niciodată suficientă la astfel de ocazii.

Artificiile

Nu există Revelion fără artificii. Greșit. Există. Dar tu probabil că nu vrei să fii primul MC care să facă o astfel de petrecere. Încearcă să găsești o cale de mijloc cu acei prieteni care insistă să cumpere rachete, bombe etc. Tu te ocupi să le cumperi și tu stabilești unde să se întâmple spectacolul. 

Așadar, iată care sunt ingredientele unui Revelion acasă de nota 10! Sperăm că ți-au fost utile sfaturile noastre, pentru a organiza o petrecere de zile mari, odată cu trecerea în 2020!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Calendar

Astăzi La Teatrul Naţional Bucureşti, de la 20.00, ”Orchestra Titanic”. Distribuție: Mihai Constantin, Claudiu...

George Simion, apel către partidele parlamentare: Nu mai intimidați candidații din partea A.U.R.

” Vrem unificarea forțelor la nivel local pentru a distruge ciuma administrativă care stăpânește țara de 30...

TRENDING

Autorizatiile de construire pentru clădiri rezidenţiale, in scadere cu 4,6%

În luna iunie 2018, s-au eliberat 4233 autorizaţii de...

Tu stii ce trebuie sa faci pentru a avea o podoaba capilara de invidiat?

Parul reprezinta mai multa decat o podoaba capilara...