Cum scapi de corvoada mutării mobilei în noua locuință?

Mutarea dintr-o locuință în alta este întotdeauna dificilă, deoarece necesită un anumit nivel de efort, timp și, mai ales, nervi de oțel. Indiferent dacă te muți dintr-un apartament în altul, de la casă la apartament sau invers, cert este că vei avea o mulțime de lucruri de făcut.

4 paşi de urmat pentru mutarea într-o nouă locuinţă şi care este soluţia pentru transportul mobilei

  • În primul rând, va trebui să strângi toate obiectele de care nu mai ai nevoie și să scapi de ele. Recomandat este să muți în noua locuință doar lucrurile esențiale. Poți scăpa de o mulțime de obiecte care nu îți mai sunt folositoare donându-le, oferindu-le prietenilor, familiei sau chiar vânzându-le. Important este să eliberezi spațiul locuinței și să nu le lași în urmă. Este bine să le oferi cuiva care se poate bucura de ele dacă ție nu îți mai trebuie. Tu câștigi spațiu, îți iei o grijă de pe cap, dar mai mult: faci o bucurie unui om care avea nevoie sau își dorea de mult timp acel lucru.
  • În al doilea rând, va trebui să împachetezi toată mobila, toate obiectele mai mari sau mai mici, toate cărțile, documentele, tot ce ai adunat într-o perioadă lungă de timp. Totul trebuie ambalat în folie de protecție cu cea mai mare grijă pentru a nu se sparge în timpul manipulării, transportului spre noua locuință sau în timpul transportului pe scările blocului. Nu ştii niciodată ce se poate întâmpla și cum poți rămâne fără obiectele favorite, de mare valoare sau care au valoare sentimentală.
  • În al treilea rând, vei avea nevoie de cineva care să te ajute atât la împachetarea obiectelor tale, cât și la manipularea până la autoturismul cu care le vei muta și apoi de la autoturism până în apartament sau casă. Deşi procesul de mutat mobila ți se pare ușor și rapid, vei vedea cu proprii ochi că ai nevoie de mai multe persoane care să te ajute și va dura mai mult decât poți estima la început.
  • În al patrulea rând, după ce vei aduce obiectele și mobila în noua casă vei avea nevoie de ajutor la despachetat și instalat mobilierul. O să pierzi câteva ore bune, deși pare o sarcină foarte ușoară înainte să faci asta propriu-zis. Ceea ce părea o muncă de 2-3 ore poate ajunge să se întindă pe mai mult de 24 ore. Nu mai vorbim de oboseala și de bătăile de cap pe care le vei avea dacă nu vei găsi transport, oameni care să te ajute, folie de împachetat, cutii încăpătoare și multe altele pe care nici nu le iei în calcul de la bun început.

Dacă vrei să scapi de corvoada tuturor acestor etape și să nu fii nevoit să te rogi de rude, prieteni sau vecini să te ajute să te muți, o soluție ar fi următoarea: o firma de mutari. Dacă vei apela la o astfel de firmă toate grijile tale se vor transfera unei echipe specializate în mutări de sedii de firmă și ale unor persoane fizice. Echipa specializată va avea cea mai mare grijă de obiectele tale personale, mobilier și va face procesul mult mai ușor.

Persoanele de la firma de transport mobilavor avea grijă de obiecte atât să nu le spargă, zgârie, deterioreze în vreun fel, cât și să nu uite sau piardă ceva în timpul transportului. Nu vei avea probleme cu transportul, deoarece o firma de mutaridispune de autoturisme spațioase, ideale pentru astfel de operațiuni. Se vor efectua câte transporturi este nevoie pentru a aduce în noua locuință tot ce îți aparține.

Firma de transport mobilaeste ajutorul tău de nădejde atunci când dorești să te muți. Nu mai este nevoie să te rogi de nimeni să te ajute, poți face totul pe cont propriu atât timp cât delegi întreaga operațiune de mutare unei echipe specializate.

Transportul obiectelor personale și al mobilei va avea loc la data și ora stabilite de tine cu minim de efort din partea ta. Echipa se va ocupa de tot ce e necesar, începând de la demontare mobilă și împachetare obiecte până la instalarea în noua locuință. Tot ce trebuie să faci este să apelezi la firma de mutări pentru a stabili detaliile mutării tale şi să te bucuri de noul spaţiu.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW