0.9 C
București
sâmbătă, 6 martie

Curierul Național, un „roman” al României democratice

Se spune că întotdeauna viața te va îndrepta spre ceea ce iubești să faci și cred că pe mine m-a dus spre domeniul care mi-a plăcut cel mai mult, presa, în special cea scrisă.

Am fost întotdeauna pasionat de ziare, le-am citit, răsfoit și colecționat. Am acasă peste o mie de exemplare din întreaga lume, unele cumpărate de mine, alte primite cadou și mă relaxează să le răsfoiesc din când în când.

Pot spune că întâlnirea cu ziarul Curierul Național a fost un noroc imens pentru mine, în special prin faptul că am avut ocazia de a învăța cum funcționează ziarele și din interior. Am întâlnit în redacție niște jurnaliști pasionați și oameni de presă cu o experiență extraordinară.

Curierul Național mi-a arătat că un ziar este mai mult decât ceea ce se vede din exterior, este în primul rând o familie în care toată lumea depune un efort colosal pentru a trimite cele mai bune și corecte informații către cititori.

La 30 de ani, Ziarul Curierul Național nu mai este doar o publicație

Dacă răsfoiești arhiva, Curierul Național devine un roman, o cronică a vremurilor, o analiză uneori dură, alteori sentimentală a României și mapamondului. Găsești articole care îți aduc aminte de momente din viața ta, te transpun în anii când erai copil și vedeai lumea cu alți ochi.

Găsești articole care te înfioară și te fac să îți dai seama cum un singur eveniment a schimbat cursul istoriei, dar înțelegi mai bine de ce și cum am evoluat, atât noi, cât și lumea, din 1990.

Fiind de o vârstă apropiată, nu pot să îi doresc prietenului meu, Curierul Național, decât să rămână la fel, independent, mândru și să continue să scrie cronica vremurilor pentru actualii și viitorii pasionați de presă adevărată, nu doar pentru consumatorii de informații.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW