0.3 C
București
miercuri, 27 ianuarie

Cutremur puternic în Albania, soldat cu sute de victime

Cutremurul cu magnitudinea 6,4, care a zguduit Albania marţi dimineață, a lăsat în urmă sute de victime și pagube materiale uriașe.Mai precis, potrivit autorităților, patru persoane s-au stins din viață, iar alte aproximativ 150 au fost rănite uşor, potrivit b1.ro.

Ministerul albanez al Apărării a anunţat că un bărbat a murit după ce a sărit, cuprins de panică, din imobilul în care locuia, la Kurbin.

Totodată, ministerul a adăugat că alte trei cadavre au fost scoase dintre dărâmături la Thumane, la nord de Tirana, şi în localitatea de coastă Durres.

Cel puţin alte 150 de persoane rănite uşor s-au prezentat la spital, la Tirana şi Durres, potrivit ministrului albanez al Sănătăţii, Ogerta Manasterliu, scrie Reuters.

Doi purtători de cuvânt ai Guvernului de la Tirana au declarat că cele mai mari pagube produse clădirilor au fost la Durres şi câteva persoane au fost duse la spitalul din Tirana.

Cutremurul a fost urmat de numeroase replici, cea mai mare, cu o magnitudine de 5,8, fiind înregistrată la 8:08.

- PUBLICITATE -

2 COMENTARII

  1. 26-11-2019. 2+19-2-6=13 ALLAH, 19+1+1=21 MAHOMED numerele laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat provenienta cutremurului devastator de marti din Albania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW