Dacia lansează noi modele de mașini în 2021

Deși întreaga industrie auto a fost destul de afectată din cauza pandemiei de COVID-19, producătorii români de mașini Dacia au început încă de anul trecut să se gândească la producerea unor noi modele de mașini ce s-au lansat în acest an. Aceștia s-au gândit să conceapă noi modele de Logan, Sandero și Stepway care vin cu un design special și mai atractiv pentru toți doritorii de mașini cu un aspect plăcut și cu dotările necesare.

Printre cele mai importante schimbări pe care toți cei interesați de noile modele Dacia le-au observat sunt cele privind motorizarea. Cei de la Dacia nu au inclus în portofoliul lor și motorizări diesel, în plus având loc și multe upgrade-uri tehnice. Cu toate că aceste modele de mașini nu sunt renumite pentru tehnologizare, de data aceasta producătorul român de autoturisme va surprinde atât piața națională, cât și internațională.

Siguranța rămâne în continuare importantă și acest lucru se reflectă și în dotările noilor modele Dacia. În plus, oricine își poate face o asigurare a mașinii chiar la reprezentanţă și poate include și aspecte privind despăgubirile în caz de accidente vătămări corporale.

Cât vor costa noile modele

Cât despre prețuri, Dacia Logan va avea un preț de pornire de la 8.400 de euro, Dacia Sandero de la 8.600 de euro, iar modelul Stepway de la 12.050 de euro. Prețurile sunt pentru modele cu dotări minime. Mașinile comandate pot fi personalizate în funcție de dotările dorite, inclusiv cu pilot automat sau navigație.

Despre noul model electric

Pe lângă aceste noi modele de mașini, Dacia va lansa în prima parte a anului și o versiune electrică, denumită Dacia Spring. Acesta este considerată chiar cea mai accesibilă mașină electrică din Europa. Reprezentanții mărcii au declarat faptul că acest model de mașină este ideal pentru flotele de vehicule în car-sharing. Astfel, această mașină este concepută pentru a îndeplini nevoile de mobilitate interurbană și urbană.

Tipuri de motorizare

Un aspect important cu care cei de la Dacia vor să surprindă cumpărătorii români de mașini se referă la tipurile de motorizare disponibile. Modelele Logan și Sandero pot fi găsite în trei tipuri de motorizări din care două pe benzină și o motorizare mixtă de benzină și GPL. Toate modelele de Dacia pot fi alese în funcție de nivelul de echipare precum Access, Essential și Comfort, concepute special pentru a satisface așteptările clienților.

Noul model de Dacia Stepway este disponibil în opțiunile de echipare Essential și Comfort, cu motor pe benzină sau ECO-G, adică benzină și GPL. Toate modelele de Dacia beneficiază de 3 ani garanție sau 100.000 de kilometri.

În concluzie, Dacia își dorește ca prin noile modele de mașini să atragă și publicul mai tânăr, prin designul atractiv și posibilitatea de personalizare a mașinii în funcție de dotările dorite. Încă de la începutul anului tot mai mulți români au început să fie interesați de noile modele de Logan, Sandero și Stepway, mulți dintre ei așteptând începerea programului Rabla pentru a le achiziționa cu un preț redus.

Sursă: https://clujlaw.ro/despăgubiri-în-urma-accidentelor-rutiere/

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW