1 C
București
marți, 26 ianuarie

De ce ai nevoie de branding personal în lumea afacerilor (sau cum să crești în ochii lumii)

Să ne înțelegem de la început: TU trebuie să fii recunoscut. Tu și afacerea ta. Pentru că sunteți importanți și unici, iar lumea trebuie să știe acest lucru. Ușor de spus, dar greu de făcut. Ei bine, avem o veste bună pentru tine: nu trebuie să te chinui singur, să petreci ore în șir încercând să îți dai seama cum trebuie făcut și de unde să pornești. Nu ești singur în povestea asta. Doar că ar fi bine să apelezi la cineva care are multă experiență pe partea de branding și comunicare strategică. TUDOR Communication este o agenție de branding personal pentru specialiști, care te poate ajuta pe tot parcursul acestui proces.

Însă după cum am mai spus, orice companie care dorește să-și sporească notorietatea trebuie să pună accent nu doar pe brandingul corporate, ci și pe brandingul personalal managerului sau owner-ului companiei. Și asta pentru că oamenii au întotdeauna mai multă încredere în oameni decât  în companii.

Un brand personal puternic se construiește în timp, cu perseverență, efort și comunicare strategică, iar TUDOR Communication este partenerul ideal pentru elaborarea unor strategii pentru branding personal care să completeze armonios strategiile de branding pentru afaceri.

Și acum vine întrebarea care te preocupă de ceva vreme: de ce ai avea neapărată nevoie de branding? Pentru că așa te vei diferenția dintre cei un trillion și ceva (!) de competitori ai tăi și îți vei încânta clienții actuali și potențiali, câștigându-i de partea ta pe termen lung.

Strategic vorbind, pentru asta ai nevoie să parcurgi doar patru pași care îți pot părea neînsemnați, dar sunt de fapt foarte importanți:

1. Decizi mai întâi cum vrei să fii perceput de parteneri, clienți, colaboratori;
2. Apoi îți centrezi afacerea plecând de la ceea ce promiți publicului tău;

3. Comunici acea promisiune;

4. Ai mare grijă să rămâi consecvent.

Dintre toți acești pași, comunicarea mesajului tău este cel mai sensibil pas și trebuie făcută cu atenție. Cel mai bine este să comunici prin intermediul unei agenții experimentate, care oferă servicii de branding personal. TUDORCommunication se diferențiază de celelalte agenții prin faptul că are o echipă de specialiști în brand journalism, care va ști să facă din povestea ta una de succes, cu ajutorul mediei câștigate. În plus, îți pot demonstra prin numeroase studii de caz că acest succes este mai mult decât posibil și îl poți avea și tu.

Dar, până la urmă, știi care este diferența dintre branding personal și branding corporate? Cei mai mulți reprezentanți ai companiilor sunt foarte conștienți de brandul lor, în timp ce marea majoritate a persoanelor își ignoră propriul brand. Unele companii chiar au întregi departamente dedicate brandurilor lor. Iar antreprenorii și reprezentanții profesiilor liberale de obicei nu au nicio idee că reprezintă un brand. Și atunci, cum îți diferențiezi propria marcă? Mai întâi recunoaște că ai una și apoi focusează-te pe a o dezvolta! De preferat ar fi să nu neglijezi brandingul personal în procesul de comunicare al companiei și afacerii tale. Pentru că este demonstrat că oamenii au încredere mai multă în oameni decât în companii.

Așa că, atunci când apelezi la o agenție specializată în branding personal pentru companii mari și mici, câștigi încrederea clienților și a partenerilor și în același timp îți faci cunoscută afacerea promovându-te pe tine. Povestea ta va câștiga notorietate, fără să fie nevoie să plătești publicitate, doar pe baza valorii de informație.

Dacă vrei un exemplu de poveste de branding personal din portofoliul agenției TUDOR Communication, nu vei primi doar un nume. Toate poveștile de succes ale clienților includ creșteri spectaculoase, cum ar fi o cifră de afaceri de șase ori mai mare în doar un an și jumătate! Sau peste 160 de apariții media, la TV și în cele mai importante publicații online, realizate cu un buget corect, adică fără să plătească sume uriașe pentru publicitate!

Și tu te poți bucura de astfel de rezultate excelente. Tot ce trebuie să faci este să alegi TUDOR Communication ca partener de încredere pentru consolidarea brandului tău personal.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW