De ce aleg bucureștenii garsoniere în ansambluri rezidențiale?

În prezent, pe piața imobiliară din România și mai ales din București, există o cerere tot mai mare pentru proprietăți din cadrul complexelor rezidențiale. Aceste proprietăți sunt preferate datorită localizării lor, în marea majoritate a cazurilor, în regiuni mai pașnice de la periferia orașului, în clădiri mici cu arhitectură specifică.

Unele dintre cele mai importante motive pentru cumpărarea unei locuințe intr-un ansamblu rezidential din Bucuresti sunt siguranța și pacea pe care le oferă locatarilor. Atunci când aleg să cumpere locuințe în complexe rezidențiale în detrimentul celor din blocuri vechi din București, clienții Premier Imobiliare se orientează catre accesul controlat, sistemele de supraveghere și securitate și organizarea serviciului de menaj, ca elemente care vin la pachet cu această achizitionare.

Dar care este motivul pentru care multi bucureșteni se orientează către vanzari garsoniere in Bucuresti în acest tip de ansambluri și nu apartamente de două sau trei camere?

          Beneficiile locuirii într-o garsonieră

Deoarece o garsonieră costă mai putin, în general, decât un apartament cu două sau trei camere, acest lucru îi ajută pe clienții Premier Imobiliare să economisească bani. Suprafața mai mică a garsonierei față de un apartament de două sau trei camere conduce automat la o întreținere mai mică, astfel că acei bucureșteni care aleg să cumpere o garsonieră vor putea folosi diferența de bani care le mai rămâne în alte scopuri.

            Garsoniera este mai ușor de curățat decât un apartament cu două sau trei camere, astfel că aceia care au ales să renunțe la avantajul spațiului mai mare se pot bucura de mai mult timp liber după o curățenie generală.

Locuind într-o garsonieră poți avea relații mai apropiate cu cei dragi cu care imparți spațiul relativ mic, pe care ești nevoit să-l optimizezi cât mai bine. Într-o garsonieră nu ai unde să „fugi” atunci când mai apar conflicte inevitabile în familie, iar acest lucru conduce în timp la rezolvarea diferențelor și medierea problemelor în moduri mult mai eficiente.

            O garsonieră își încurajează locatarii să învețe să trăiască într-un mod mai simplu și să aleagă cu înțelepciune mobila potrivită, precum și așezarea mobilei pentru a profita din plin de spațiul mic. În timp, cei care locuiesc în garsoniere își dau seama că, uneori, nu contează cantitatea lucrurilor deținute, ci calitatea acestora.

            În plus, o garsonieră este mai ușor de personalizat. În timp ce apartamentele mai mari tind să para impersonale, într-o garsonieră, atmosfera este mult mai intima.

Tot mai mulți bucureșteni aleg să cumpere locuințe în complexe rezidențiale

Pentru clienții Premier Imobiliare, locuințele din complexele rezidentiale prezintă anumite avantaje față de cele din blocurile vechi.

            Acestea sunt de obicei construite la periferia orașului, aproape de arterele majore, cu acces usor la centrul capitalei și alte locuri importante. Au curți mari, cu multitudine de vegetație și le oferă posibilitatea de a grădinări în curtea interioară.

            În general, clădirile sunt mici, cu o suprafață maximă de 3-4 etaje și, de asemenea, există suficiente locuri de parcare, atat în parcări subterane, cât și supraterane. Unele ansambluri  rezidențiale oferă facilități suplimentare, cum ar fi centre spa, piscine interioare și exterioare, loc de joacă pentru copii etc.

            Serviciile de îngrijire și intreținere a secțiunilor comune reprezintă un avantaj pentru cei care doresc să se bucure de un mediu curat, îngrijit.

Garsonierele noi de vanzare în ansambluri rezidențiale din București, un început de drum pentru familiile tinere

Achiziționarea unei garsoniere într-un ansamblu rezidențial din București reprezintă, datorită motivelor enumerate anterior, o opțiune fezabilă pentru numeroase cupluri tinere, care abia și-au întemeiat familia și sunt în perioada în care se descoperă unul pe altul.

            Locuirea intr-o garsonieră îi ajută sa relaționeze mai bine unul cu altul, sa ajungă să se cunoască cu adevarat, pregătindu-i astfel pentru momentul când familia lor se va mari. În acele momente, garsoniera ar putea reprezenta o sursa de venit suplimentar prin închirierea ei.

            Tot mai multi clienți Premier Imobiliare ce se încadrează în această descriere aleg să achiziționeze garsoniere în ansambluri rezidențiale din București.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW