De ce sa utilizezi masca 3M pentru un nivel maxim de protectie

Mastile de protectie respiratorie sunt printre cele mai eficiente mecanisme pe care le poti utiliza pentru a te feri de virusi, bacterii, dar si de particulele de praf pe care le-ai putea inhala. Expunerea la substante daunatoare este una tot mai periculoasa, intr-o societate in care poluarea si virusurile sunt mai amenintatoare de la zi la zi. Tocmai de aceea, ai nevoie sa utilizezi masti de calitate, care sa iti asigure o filtrare eficienta a aerului si o respiratie curata. Exista pe piata din Romania o multime de variante de masti de protectie, insa cele mai bune variante pe care le poti achizitiona raman cele oferite de firmele consacrate in domeniu. Interesate de inovatie si de implementarea celor mai moderne tehnici de fabricatie, acestea iti pun la dispozitie masti de calitate, sigure. Un exemplu in acest sens este masca 3M, produsa de unul dintre cele mai importante branduri din Statele Unite ale Americii.

De ce masca 3M?

Principalul argument pentru care ar trebui sa folosesti masti 3M, atunci cand ai nevoie de astfel de echipamente de protectie, consta in faptul ca ele vin cu garantia calitatii oferita de unul dintre cele mai mari branduri din SUA. 3M este o companie fondata in anul 1902, asadar cu o vechime de aproape 120 de ani! Firma americana cu sediul in Maplewood nu are ca obiect unic de activitate producerea de echipamente medicale, insa aceasta ramura este una dintre principalele pe care 3M le abordeaza. Printre acestea, se mai regasesc si producerea de circuite optice, produse dentare sau adezivi.

Mastile de protectie oferite de 3M, insa, sunt unele dintre cele mai sigure din intreaga lume si datorita polivalentei firmei producatoare. Grandoarea brandului este ceea ce explica investitiile uriase in cercetare si inovare, elemente care conduc la descoperirea unor metode de fabricare ce sporesc din plin eficienta produselor medicale oferite pe piata.

O masca 3M este dotata cu tehnologii de filtrare dintre cele mai avansate. Acestea faciliteaza respiratia usoara prin masca de protectie, ceea ce este esential pentru oamenii care poarta mastile pentru vreme indelungata. Tot din punct de vedere functional, mastile 3M dispun de un design cu 3 segmente, care faciliteaza miscarea fetei utilizatorului si vorbirea clara si confortabila.

O mare problema pentru utilizatorii de masti de protectie este reprezentata de interactiunea acestora cu ochelarii de protectie sau de vedere. Cei mai multi oameni se confrunta cu aburirea acestora atunci cand poarta masca, insa variantele propuse de 3M dispun de un sistem performant de fixare pe nas, care impiedica aparitia fenomenului de aburire a lentilelor.

Din punct de vedere al protectiei asigurate, mastile 3M beneficiaza de sisteme de siguranta prin care asigura o protectie de pana la 99% impotriva factorilor de risc. In termeni medical, acest grad de protectie este echivalent cu standardul N99, iar tehnologia prin care este posibila protectia la un astfel de nivel poarta denumirea de filtru FFP3. Acest tip de filtru nu este disponibil in cazul mastilor chirurgicale obisnuite.

O masca 3M se recomanda a fi purtata in conditiile in care utilizatorul este expus particulelor foarte mici de praf sau agentilor precum bacterii si virusuri, eficienta sa fiind dovedita in urma unor teste extrem de riguroase.

Fiind produse de o calitate extrem de ridicata, mastile 3M au preturi mai ridicate decat cele ale mastilor chirurgicale obisnuite. Eficienta lor este, insa, de necontestat, iar in cazul unei utilizari frecvente a mastii este de preferat sa apelezi la modele cat mai calitative. Pe eDezinfectanti gasesti masca si semimasca 3M la preturi excelente. Comanda online si profita de ofertele excelente.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW