Deloitte, lider în rândul consultanților financiari în fuziuni și achiziții din Europa Centrală și de Est

Deloitte a fost desemnat lider în rândul consultanților financiari care activează pe piața de fuziuni și achiziții (mergers and acquisitions – M&A) din Europa Centrală și de Est după numărul tranzacțiilor la care a lucrat în prima jumătate a anului 2021, conform clasamentului Global & Regional M&A Report H1 2021, realizat de Mergermarket, liderul în analize și informații din sectorul M&A. De asemenea, Deloitte se află pe primul loc la nivel european după numărul de proiecte de fuziuni și achiziții în care a fost implicat.

Echipele Deloitte de consultanți financiari din Europa Centrală și de Est au fost implicate în 22 de tranzacții M&A în prima jumătate a anului 2021, cu nouă mai mult față de aceeași perioadă a anului anterior, tranzacții a căror valoare totală se ridică la 928 de milioane de dolari. La nivelul întregului continent european, echipele Deloitte au lucrat la 204 tranzacții în primele șase luni ale anului 2021, cu o valoare totală de 26.136 de milioane de dolari.

„Perioada de la debutul pandemiei și până în prezent s-a dovedit a fi foarte dinamică în domeniul fuziunilor și achizițiilor, după cum reiese din creșterea semnificativă a numărului de tranzacții față de anul anterior. Practica de Consultanță Financiară din România a avut un an foarte plin și a lucrat la proiecte-cheie pentru piața locală de M&A. Felicit întreaga echipă, sunt recunoscător să lucrez cu profesioniști atât de experimentați și să beneficiem de încrederea clienților noștri”, a spus Radu Dumitrescu, Partener Coordonator Consultanță Financiară, Deloitte România.

În prima jumătate a acestui an, piața de M&A din România a înregistrat 54 de tranzacții, cu 12 mai mult față de perioada similară a anului anterior, și a atins o valoare de 1,2-1,4 miliarde de euro, conform unei analize efectuate de Deloitte România.

Cu o echipă de 50 de experți, Deloitte este unul dintre cei mai importanți furnizori din România de servicii de consultanță financiară pentru companii locale și multinaționale, din mediul privat și din cel public. În 2020, echipa de consultanță financiară a Deloitte România a fost implicată în peste 100 de proiecte complexe prin intermediul tuturor liniilor de servicii.

- PROMO - img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW