Depozitarul Central va distribui dividende pentru MACOFIL S.A.

Depozitarul Central informează investitorii că, în perioada 24.05.2021 – 26.11.2021, distribuie dividende pentru acţionarii MACOFIL S.A. (simbol MACO). Emitentul va plăti acţionarilor dividendele aferente anului 2020, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe actiune este de 0,10 lei.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 07.05.2021.

Plata dividendelor către acţionarii emitentului se efectuează începând cu data de 24.05.2021. Pentru acţionarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar în contul participantului respectiv.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel:

– prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari

– în numerar, la ghişeele bancare ale CEC BANK SA din întreaga ţară.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW