Depozitarul Central va distribui sumele de bani pentru obligaţiunile emise de GOLDEN FOODS SNACKS SA


Depozitarul Central informează investitorii că, începând cu data de 23/12/2021, distribuie sumele
de bani aferente – CUPON 10 pentru obligatiunile emise de GOLDEN FOODS SNACKS SA
(simbol ELMAS22). Emitentul va plăti obligatarilor sumele de bani aferente – CUPON 10 , utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dobânzii aferente fiecărei obligaţiuni este de 2.25 LEI.
Obligatarii care beneficiază de sumele de bani sunt cei înregistraţi în registrul obligatarilor emitentului, la data de 16/12/2021.
Obligatarii care sunt clienti ai unui Participant la sistemul de compensare-decontare si registru al Depozitarului Central isi pot incasa sumele de bani prin intermediul acestuia.
Pentru obligatarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acestia.
Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare și registru.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW