Descopera noua metoda de consultanta juridica pe Ad-Avocat

Majoritatea oamenilor s-au confruntat macar o data in viata cu situatia de a avea nevoie de ajutorul unui avocat, fie prin consiliere, asistare sau reprezentare in fata unei institutii. Pana de curand, dupa ce gaseam avocatul potrivit, stabileam o intalnire la biroul acestuia sau la casa de avocatura din care facea parte pentru a demara diferitele metode de rezolvare a spetei juridice. Insa cum ar fi daca, vom putea sa intram in contact cu un avocat, fara a ne deplasa la biroul avocatului?

Acum acest lucru este posibil, de mai bine de 1 an, Ad-Avocat este una dintre platformele de avocatura care a dezvoltat acest concept de avocat online si presteaza servicii de consultanta juridica la distanta. Este o schimbare abordata din ce in ce de mai multi avocati, care doresc sa fie cat mai aproape de clienti si sa se conformeze situatiilor actuale, in care distantarea fizica si sociala este dezirabila.

Conceptul de consultanta juridica prin telefon sau prin orice alt mijloc de comunicare la distanta a deschis noi orizonturi in dezvoltarea domeniului avocaturii in mediul online. Este posibilitatea acordata clientilor care nu mai trebuie sa se deplaseze din localitate sau pe distante lungi pentru a putea ajunge sa discute la birou cu avocatul potrivit pentru ei.

De asemenea, prin acest tip de consultanta la distanta, clientii economisesc timp pretios, pe care de altfel, il pierd in trafic in drum spre intalnirea cu avocatul. Nu va mai trebuie sa te invoiesti de la locul de munca sau sa amani alte sarcini zilnice pentru a-ti face timp sa te sincronizezi cu programul avocatului.

Mai mult decat atat, daca apelezi la consultanta juridica online prin telefon sau Skype, vei plati un onorariu mult mai accesibil decat in cazul serviciilor de avocatura clasice. Probabil te intrebi daca aceasta modalitate de colaborare are aceleasi rezultate precum metoda clasica. In acest sens, pentru a intelege mai bine eficienta conceptului de avocat online, am discutat cu doamna avocat Claudia Chirita, care a pus bazele platformei online Ad-Avocat – “Este de inteles ca exista indoieli cu privire la eficienta acestui serviciu juridic prestat online cata vreme romanii sunt obisnuiti sa se deplaseze la biroul avocatului, sa prezinte problema juridica in fata avocatului precum si documentele aferente. Insa, din experienta pe care am acumulat-o pana acum si din perspectiva clientilor de la care am primit feed-back, putem spune cu tarie ca este o modalitate de colaborare extrem de productiva, atat pentru noi avocatii, cat si pentru clienti. Practic, discutiile care aveau loc fata in fata, acum sunt tinute audio sau video, fiecare avand documentele in fata si purtand aceleasi discutii. Deschiderea clientilor spre acest tip de serviciu este din ce in ce mai mare. Tehnologia faciliteaza astazi orice interactiune, iar in domeniul avocaturii interactiunea avocatului cu clientul este fara indoiala un pas inainte pe care incercam sa il tine si sa culegem beneficiile pe care le aduce.”

Accesul la consultanta juridica prin telefon sau prin alt mijloc de comunicare se face foarte simplu, prin programare pe platforma Ad-Avocat. Ai nevoie de doar cateva minute pentru a te inregistra cu datele de contact, a alege intervalul in care doresti sa aiba loc consultanta si modalitatea de comunicare. Plata se face online, printr-o metoda securizata de plata, iar in cateva minute primesti confirmare pe e-mail a programarii. Poti aborda cu incredere probleme din arii de expertiza de drept civil, comercial, dreptul familiei, business law sau medical. Vei intra in contact cu un avocat specializat in rezolvarea problemei tale juridice.

Indiferent de contextul in care te afli, daca ai nevoie urgenta de sfatul unui avocat sau iti este mai comod sa colaborezi online cu acesta, consultanta juridica prin telefon sau alt mijloc este alegerea corecta pentru tine. Un serviciu cu aceleasi tip de rezultate productive precum maniera clasica, in care clientii sunt consiliati in mod profesionist.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW