15.7 C
București
vineri, 23 aprilie

Diaverum România şi-a mutat sediul în Charles de Gaulle Plaza

FORTIM Trusted Advisors, companie membră a Alianței BNP Paribas Real Estate în România, a asistat DIAVERUM România în procesul de relocare a birourilor sale în clădirea Charles de Gaulle Plaza, una dintre clădirile reprezentative pentru București, situată în apropierea parcului Herăstrău.

Pentru a sprijini creșterea activității companiei, DIAVERUM Romania a decis expansiunea și relocarea operațiunilor într-un spațiu de birouri mai mare și mai eficient care să ofere condiții optime dezvoltării business-ului. Charles de Gaulle Plaza, clădirea de birouri situată într-o zonă privilegiată a Bucureștiului, a reprezentat o soluție sustenabilă pentru mutarea de succes a companiei. Diaverum a închiriat 765 mp, ceea ce reprezintă aproximativ 65% din etajul al-14-lea, emblematic pentru clădire, datorită terasei circulabile care oferă o vedere spectaculoasă către parcul Herăstrău.

“Costurile și eficiența spațiului au fost două aspecte importante pentru noi, având nevoie să asigurăm condiții optime pentru creșterea activității. FORTIM Trusted Advisors a reușit să identifice acel spațiu care să răspundă în mod ideal obiectivelor și cerințelor noastre. Sprijinul total acordat de FORTIM Trusted Advisors pe parcursul procesului de închiriere, inclusiv în finalizarea tranzacției, a fost de mare ajutor”, a declarat Viorel Simion, Managing Director DIAVERUM România.

Daniel Ilinca

“Suntem onorați că am avut oportunitatea de a asista echipa DIAVERUM România în procesul de relocare, demarat în luna august a anului trecut. Mai mult, suntem mândri că am reușit mutarea în Charles de Gaulle Plaza, o clădire reprezentativă pentru piața de birouri din București, îndeplinind totodată obiectivul de eficientizare a costurilor și a spațiului”, a menționat Daniel Ilinca, Senior Office Advisor în cadrul FORTIM Trusted Advisors, responsabil pentru acest proces de relocare.

Costin Nistor

Costin Nistor, Managing Director FORTIM Trusted Advisors a adăugat: “Prin această tranzacție, dorim să confirmăm viziunea noastră asupra pieței de închirieri de birouri din București și să ne exprimăm încrederea în evoluția pozitivă a pieței locale de birouri în ciuda unui context cu multe provocări generate de pandemie. Aceasta este a doua tranzacție pe care FORTIM Trusted Advisors o încheie în București, în zona CBD, în mai puțin de 6 luni.”

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW