miercuri, 1 aprilie, 2020
1.8 C
București

Tranzactii internaționale de 1,25 de miliarde de euro în 2018

TransferGo, compania de transferuri online internaționale rapide, a facilitat, în 2018, transferuri în valoare totală de peste 1,25 de miliarde de euro la nivel global. În total, românii au transferat în țară peste 100.000.000 de euro, dublu față de anul precedent.

TransferGo a înregistrat, în 2018, o creștere de 100% la nivel global și local, din punct de vedere al numărului de tranzacții, dar și al totalului volumelor tranzacționate.

Peste 300.000 de transferuri au fost operate către România prin intermediul companiei în 2018. Cele mai multe tranzacții au fost efectuate prin intermediul aplicației mobile, România fiind țara cu cea mai mare rată de utilizare, de peste 80%.

„Utilizatorii români folosesc în proporție covârșitoare aplicația TransferGo și îi acordă recenzii foarte bune. Vorbim despre un public digitalizat, atent la produsele pe care le punem la dispoziție, dar și la accesibilitatea lor. Ne bucurăm să fim un partener de încredere pentru tot mai mulți români din țară și din străinătate și să putem ține pasul cu stilul lor de viață”, a declarat Marius Nedelcu, Head of Growth TransferGo.

Anul trecut, TransferGo și-a extins portofoliul cu un serviciu internațional de transfer complet gratuit – TransferGo Gratuit, care permite tranzacții cu comision 0, la un curs intermediar, în termen de trei zile lucrătoare.

TransferGo oferă servicii rapide și la costuri mici, sau chiar fără costuri pentru transferurile făcute prin serviciul TransferGO Gratuit, atât persoanelor fizice, cât și companiilor. La nivel global, compania a câștigat încrederea a peste 900.000 de utilizatori, operând cu succes un total de 3 milioane de transferuri, în 48 de țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Ce se întâmplă cu angajatele gravide, în timpul pandemiei de coronavirus

Peste 500.000 de angajați au fost trimiși până în prezent în șomaj tehnic, iar alte peste 100.000...

Florin Cîțu spune că nu vrea să intervină în controlul prețurilor

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat că nu vrea să intervină în controlul prețurilor întrucât asta ar...

S-a lansat platforma 𝐃𝐢𝐚𝐬𝐩𝐨𝐫𝐚 𝐇𝐮𝐛

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni vine în ajutorul conaționalilor noștri aflați în dificultate din cauza crizei provocate...

TRENDING