Din nou în Germania: Un automobil a pătruns în forță într-un grup de persoane ce participau la un carnaval. Zeci de răniți

Potrivit ziarului „Der Spiegel”, poliția a confirmat incidentul, despre care a aflat că ar fi fost produs în mod intenționat, într-o localitate din landul Hessa, de către un șofer în stare avansată de ebrietate la bordul propriului automobil.

Ziariști sosiți la fața locului au relatat că luni, în jurul orei 14.30, un șofer aflat în stare avansată de ebrietate la volanul automobilului propriu a pătruns cu mare viteză în mulțimea participanților la o defilare de carnaval din orașul Volksmarsen. Un prim bilanț anunțat de poliție se referă la circa 30 de răniți, între care figurează persoane în vârstă, copii și chiar autorul accidentului. I-au fost acordate îngrijiri și a fost supus anchetei pentru tentativă de omor. Pentru moment, autoritățile privilegiază pista unui act voluntar, nu a unui atentat. Motivațiile actului agresiv nu sunt în acest moment cunoscute, dar în localitatea în care a avut loc au fost desfășurate echipe de salvare.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW