20.4 C
București
joi, 13 mai

Doctorul Ion Ionuț Adrian numit șeful secției de Ginecologie din cadrul Spitalului Medicover București

Medicover, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale și de diagnostic private din România, își extinde echipa de medici prin atragerea unuia dintre cei mai experimentați specialiști în domeniul Obstetrică și Ginecologie. Astfel, începând cu data de 10 septembrie 2018 doctorul Ion Ionuț Adrian va lucra exclusiv pentru Spitalul Medicover București, unde va prelua funcția de șef al Secției de Ginecologie.

Doctorul Ion Ionuț Adrian este unul dintre cei mai experimentați specialiști în obstetrică și ginecologie din România, cu o experiență de peste 25 ani în domeniu, perioadă în care a coordonat peste 5.000 de nașteri și a efectuat 1.500 de intervenții laparoscopice. Anterior poziției pe care o va ocupa la Spitalul Medicover, doctorul Ion Ionuț Adrian a fost Șeful Secției de Obstetrică Ginecologie din cadrul Maternității Giulești – Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Prof. Dr. Panait Sârbu”.

„Sunt încântat să încep această colaborare cu Spitalul Medicover. Sunt convins că acesta este locul cel mai potrivit pentru a oferi pacientelor un tratament chirurgical personalizat, cu aparatură de înaltă performanță, în condiții de siguranță deplină. Împreună cu echipa de medici chirurgi, urologi și imagiști a spitalului Medicover, vom aborda prin tehnici laparoscopice (minim invazive) pe lângă patologia ginecologică uzuală și patologii complexe precum endometrioza pelvină sau patologia oncologică, domenii care mă preocupă în mod deosebit de mai bine de 10 ani”, declară doctorul Ion Ionuț Adrian.

„Spitalul Medicover este un etalon în materie de aparatură medicală, oferind pacienților săi servicii la cele mai înalte standarde. Ne bucură să avem în familia noastră specialiști precum domnul doctor Ion Ionuț Adrian, cu o experiență atât de vastă. Domnul doctor va conduce, începând din această lună, întreaga activitate a Secției de Ginecologie din cadrul Spitalului Medicover”, declară Florinela Cîrstina, Director General al Spitalului Medicover:

Principalele competențe ale medicului Ion Ionuț sunt laparoscopia ginecologică, histeroscopie, ecografia ginecologică și obstetricală, colposcopia și citodiagnosticul, soluții de tratare a infertilității cuplurilor sau metodele de planificare familială și de contracepție. Domnul doctor a urmat de-a lungul carierei multiple cursuri de pregătire profesională la IRCAD Strasbourg (Institutul de Cercetare contra Cancerului Digestiv) privind tratamentul chirurgical al endometriozei pelvine, chirurgia ginecologică oncologică și tulburările de statică pelvină.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW