Donald Trump și-a lansat un site internet oficial

Fostul președinte american, Donald Trump, a lansat un site oficial destinat menținerii contactului cu susţinătorii săi. Nu este deocamdată cunoscută data la care această platformă, „botezată” 45office.com, va fi activată. Pagina de deschidere prezintă fotografii ale lui Donald Trump acompaniat de soția sa,Melania, și de diverse alte personalități, militare sau politice.

„Biroul lui Donald J. Trump se angajează să păstreze magnifica moștenire a administrației Trump, încercând să determine progresul programului America First”- se poate citi de asemenea pe pagina respectivă.

Secțiunea „A propos” conține un rezumat elogios al mandatului Trump, postând în prima linie ceea ce președintele a prezentat adeseori drept cele mai mari succese ale sale, cum ar fi securitatea frontierelor, întărirea NATO și a altor alianțe internaționale, precum și gestionarea pandemiei de Covid-19. Nu este făcută nicio mențiune referitoare la scandaluri, anchete pentru corupție, procedurile de destituire sau atacurile împotriva unor instituții democratice care au avut loc de-a lungul mandatului Trump.

În ciuda înfrângerii suferite la alegerile prezidențiale din luna noiembrie trecut, Donald Trump își păstrează o influență în Partidul Republican și a lăsat să se știe deja că ar putea să candideze din nou la președinția Statelor Unite în 2024.

Într-un interviu cu Fox News, difuzat în cursul acestei luni, purtătorul de cuvânt al campaniei sale din 2020, Jason Miller, a declarat că Donald Trump, interzis de Twitter, Facebook și alte rețele sociale după atacul unora dintre partizanii săi împotriva clădirii Capitoliului, la 6 ianuarie, a anunțat că în circa 2-3 luni își va lansa propria platfomă de rețele sociale.


Foto: By Michael Vadon : Donald Trump August 19, 2015.jpg, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=42609338

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. Cea mai mare parte a PRESEI din Ro este complice la CRIMELE IMPOTRIVA UMANITATII prin propaganda nazista mincinoasa si nesimtita preluata fara rezerve de la liderii dim ue

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW