11.8 C
București
duminică, 28 februarie

Doua locații noi Midas Amanet în București

Midas Amanet este cea mai veche rețea de case de amanet din București, iar în toată această perioadă s-a extins și și-a diversificat oferta de servicii cu care vine în întâmpinarea clienților. În prezent, rețeaua este prezentă în toate sectoarele Capitalei, oferind cea mai largă ofertă de servicii de amanet în București și fiind apreciată pentru seriozitatea cu care își tratează clienții.

Recent, Midas Amanet și-a extins recent rețeaua din București, prin deschiderea a două noi agenții în sectorul 4, care oferă atât servicii de amanet cât și servicii de schimb valutar și posibilitatea de transfer de bani prin Money Gram.

Unde pot fi găsite noile locații

Una dintre cele două agenții se află pe șoseaua Berceni numărul 2, în incinta complexului Big Berceni din Sectorul 4. Tot în același sector, a fost deschisă și agenția de pe bulevardul Constantin Brâncoveanu, nr.114, bloc M1/1. Reprezentanții Midas Amanet spun că au luat decizia deschiderii acestor noi locații pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților din Sectorul 4, după ce au constatat că agențiile care funcționau deja în acest sector aveau o adresabilitate foarte mare.

Serviciile oferite de cele două case de amanet deschise recent nu diferă cu nimic de cele puse la dispoziție în cadrul celorlalte locații deja cunoscute de clienți. La dispoziția acestora se află personal amabil și bine pregătit, pentru a oferi o evaluare corectă a obiectelor oferite amanet și a crea oportunitatea obținerii de către clienți a unor împrumuturi avantajoase.

Care sunt facilitățile de care poți beneficia la agențiile Midas Amanet

Pe lângă serviciile de amanet, schimb valutar și transfer de bani, clienți care vor trece pragul celor două noi agenții vor putea beneficia și de alte facilități, disponibile, de altfel, în orice locație care aparține rețelei.

  • Notificare prin SMS cu trei zile înainte de expirarea contractului

Pentru a beneficia de această facilitate nu este nevoie decât să îți lași numărul de telefon în baza de date a companiei. Acesta este introdus într-un soft care te va înștiința automat când au mai rămas trei zile până la expirarea contractului de împrumut. Vei primi în acest sens un SMS cu textul „Peste 3 zile contractul dvs. expiră. Mai aveți la dispoziție 30 de zile(contract metale prețioase) sau 10 zile (contract electronice) pentru prelungire sau lichidare”, urmând să te decizi cum vei proceda.

  • Transmiterea contractelor pe e-mail

Ca și în cazul notificărilor prin SMS, pentru această facilitate trebuie să lași o adresă de e-mail validă, care va fi introdusă în baza de date a companiei. Aceasta îți va fi solicitată la momentul încheierii contractului, iar dacă nu ții neapărat să primești documentul printat, contractul îți va fi expediat pe e-mail, unde e mai ușor de găsit și are șanse mai puține de a fi pierdut.

  • Verificarea on-line a stării contractelor

Pentru a această facilitate trebuie să accesezi site-ul Midas Amanet, la secțiunea „verificare stare contracte”, sau să îți instalezi pe smartphone ori tabletă aplicația MIDASAMANET. În acest mod, vei putea afla ușor starea contractului, comisioanele, data de expirare și alte informații, fără a mai fi nevoie să telefonezi sau să faci un drum până la sediul agenției.

  • Carduri de fidelitate

În momentul în care închei un prim contract cu la una din agențiile Midas Amanet, vei primi   un card de fidelitate, care îți va fi util pe viitor, dacă vei mai încheia și alte contracte similare. Clienții fideli beneficiază în baza acestui card de reduceri ale comisionului de amanet, reduceri la achiziția de electronice sau bijuterii, precum și de curs valutar negociat.

Prin urmare, dacă ai nevoie de un împrumut rapid, vrei să transferi niște bani sau să schimbi valută, te poți adresa cu încredere noilor agenții Midas Amanet din Sectorul 4, dar și celorlalte puncte de lucru de pe raza Capitalei.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW