Dragoste cu scântei și artificii la nuntă

Atâta chimie poate fi între cei doi și atâta pasiune pot pune în relație încât dragostea lor este una cu scântei și toată această energie minunată trebuie să se regăsească și la nuntă! Tocmai de aceea există artificiile de nuntă.

Nunta reprezintă suita de evenimente la care mireasa visează și cu ochii închiși, și cu ochii deschiși. A se căsători cu bărbatul visurilor ei și a sărbători asta cu fast îi umple sufletul de bucurie și glasul de emoție. Licărul ochilor ei este special în ziua nunții, tot în ei se va oglindi splendidul foc de artificii, timp în care mirele o va săruta cu foc.

Se întâmplă și nunți fără artificii, dar acestea au buget foarte mic, se desfășoară doar în familia extinsă, fără invitați practic, și par un pic mai șterse. Un procedeu atât de simplu, utilizat de milenii pentru a colora astfel cerul nopții, și el să nu fie folosit?

O comparație explică de ce artificiile sunt binevenite la nunți: ce reprezintă intensitatea de culoare a baloanelor pentru copii reprezintă intensitatea focului de artificii pentru adulți. O lume plină de culoare, de lumini strălucind în noapte, e ceea ce îndrăgostiții vor să vadă, să admire împreună la cel mai important moment din viața lor de cuplu. Așadar, argumente pentru prezența de artificii la nuntă se tot găsesc.

Ce să faci pentru a obține artificii

Cum fac cei care organizează nunta să asigure un foc de artificii? La cine să apeleze și ce opțiuni au? Ei bine, artificiile nu sunt pur și simplu doar de exterior, cele care urcă la zeci de metri înălțime după ce se întunecă afară. Ele sunt de mai multe tipuri, după cum urmează: 

  • Pachet basic/premium/gold artificii de exterior
  • Pachet piromuzical/ +ponton artificii de exterior
  • Pachet clasic/plus artificii de interior
  • Pachet cu fum greu artificii de interior
  • Artificii de zi ori la nivelul solului

Cele de exterior în pachet piromuzical și cu lansare de pe ponton sunt acelea sincronizate cu muzica și lansate deasupra lacurilor, pentru un sublim efect de lumini și sunete. Artificiile de interior sunt acele jerbe de scântei de asemenea sincronizate cu muzica. Acestea de interior pot fi cuplate cu fumul greu pentru momentele culminante din programul de restaurant (precum dansul mirilor, desigur).

Nu în cele din urmă, artificiile de zi sunt acele specialități din domeniul pirotehnic ce presupun limbi de culoare desfășurate în mod dinamic și vizibile chiar și în zilele însorite. Așadar, și pe parcursul zilei se poate asigura efectul pe care numai artificiile îl pot da.

Cele de mai sus fac parte din oferta de artificii de nuntă a specialiștilor de la Foc De Artificii, care au acumulat zeci și sute de nunți la care au asigurat până acum explozia de lumină și culoare, și care se ocupă cu același grad înalt de profesionalism și de alte efecte pirotehnice, cum ar fi tunuri de confetti, dar și jeturi CO2 sau chiar aruncătoare de flăcări – nu pentru nunți, desigur – sau poate și pentru nunți?…

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW