Economisește bani pentru facturile tale cu o centrală telefonică virtuală

Ca manager de companie, eficiența sau mai bine zis, reducerea costurilor pentru cât mai multe activități pe care le întreprinzi, reprezintă un obiectiv pentru o afacere profitabilă și de succes. Cu cât reușești să balansezi mai mult costurile asociate diverselor activități pe care le faci, cu atât eficacitatea ta financiară va fi mai mare.

Una din ariile în care poți să reduci costurile și să faci economii la bugetele tale este să înlocuiești sistemul clasic de telefonie pe care îl folosești în prezent cu o centrală telefonică virtuală.

Datorită tehnologiilor moderne și a modului efectiv de funcționare a acesteia, vei economisi chiar și până la 75% din bugetul asociat acestui tip de activitate. 

Pentru a funcționa, un astfel de sistem de telecomunicații moderne ai nevoie doar de o conexiune la Internet, o aplicație și un device, fie că acesta este telefon mobil, pc sau tabletă. Centrala telefonică virtuală permite desfășurarea apelurilor prin intermediul Internetului iar datele tale vor fi securizate și păstrate într-un cloud.

SmartPBX de la DotroTelecom reprezintă o modalitate excelentă de a avea o rată a investiției ridicată. Cu pachete special concepute pentru nevoile tale de comunicații, cu funcționalități care îți vor acoperi toate necesitățile și fără o perioadă minimă contractuală, centrala telefonică virtuală va avea un impact semnificativ în reducerea costurilor dar și în creșterea eficienței financiare pe termen lung:

  • Economisești cu echipamentele

Așa cum spuneam, pentru a instala un astfel de sistem și pentru a fi funcțional, nu mai ai nevoie să achiziționezi echipamente costisitoare ca o centrală telefonică clasică și multe telefonane pe care trebuie să le conectezi cu fire interminabile. Costurile cu instalarea echipamentelor, dar și mentenanța și eventualele costuri de reparații efectiv dispar. 

SmartPBX se implementează ușor și pur și simplu în cazul în care ai mai multe sedii, poți transfera apelurile de o locație la alta instant.

  • Economisești cu mentenanța și reparațiile echipamentelor

Echipamentele folosite în sistemele clasice de telefonie nu numai că au costuri de achiziție mari, dar în cazul în care apar defecțiuni, reparațiile vor fi la rândul lot destul de scumpe. Mai mult, trebuie să aștepți o echipă tehnică să le repare și în tot acest timp nu vei mai putea comunica cu clienții tăi. Cu o centrală telefonică virtuală acest lucru este imposibil să se întâmple: atâta timp cât conexiunea la Internet funcționeaă, apelurile tale se pot desfășura perfect. Chiar și în cazul apariției unor erori în sistem, acestea pot fi foarte ușor corectat. DotroTelecom îți oferă mentenanță pentru serviciile pe care ți le vinde 24/7.

  • Economisești bani cu trainigurile angajaților

Aplicația este ușor de utilizat, având o interfață user friendly și intuitivă. Chiar și cea mai atehnică persoană va reuși să înțeleagă cum funcționează și cum trebuie să o folosească. 

  • Ai scalabilitate instantanee, ceea ce înseamnă că dacă ai nevoie să adaugi utilizatori noi, dacă îți mărești numărul de angajați sau al departamentelor, poți să faci acest lucru fără costuri adiționale. Astfel, pe termen lung costurile pentru instalarea inițială a sistemului se vor amortiza.
  • Facturile sunt lunare și predictibile, bazate pe numărul de utilizatori pe care îi ai incluși în pachet. Astfel, vei avea un control mare al bugetului destinat sistemului de comunicații utilizat de compania ta și vei ști exact cât plătești.
  • Ai soluții de call center profesioniste prin a căror funcționalitate te ajută să câștigi bani pe termen lung. Mesajele personalizate de întâmpinare pentru clienții tăi, reducerea timpilor de așteptare, reguli de intrare/ieșire pentru apeluri, muzică în așteptare, anunțuri personalizate, ascultare apeluri în timp real, conferințe, transfer apeluri, desfășurător apeluri, voicemail pe Email, fax pe Email, redirecționare apeluri, pop-up fișă client, identificare automată apelant te vor ajuta să ai un sistem bine pus la punct care va crește instant satisfacția clienților tăi, dar și productivitatea angajaților. Și cu toți știm, că atunci când consumatorii sunt mulțumiți de serviciile oferite, aceștia nu numai că ne vor rămâne fideli, dar vor face recomandări și către alte persoane.
- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW