joi, 27 februarie, 2020
11.1 C
București

Efectul gripei asupra școlilor

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a transmis într-un comunicat situaţia centralizată a unităților școlare închise pentru gripă la nivel naţional.

Astfel, în judeţul Braşov sunt 12 unităţi de învăţământ închise parţial, în Municipiul Bucureşti sunt două unităţi de învăţământ închise integral şi 25 de unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Buzău este o unitate de învăţământ închisă parţial, iar în judeţul Cluj sunt două unităţi de învăţământ închise parţial.

Mai mult, în judeţul Iaşi sunt trei unităţi de învăţământ închise parţial, în judeţul Olt este o unitate de învăţământ închisă parţial, în judeţul Sălaj sunt trei unităşi de învăţământ închise parţial, în judeţul Suceava este o unitate de învăţământ închisă integral.

2.555 de elevi sunt afectaţi (stau acasă) din cauza suspendării cursurilor din aceste unităţi de învăţământ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Unde mergem

Astăzi. La Teatrul Nottara, Sala Horia Lovinescu (Bd. Magheru 20, Telefon: 021 318 89 01, 021 318 89 02, Email: nottara@b.astral.ro), de la 19, ”Figaro”....

Calendar

Astăzi La Cinemax Veranda (20.15), Hollywood Multipex (15.45, 21.30), Cinema City Cotroceni (12.10, 15.10,...

Piața din fața ambasadei Rusiei la Praga a primit un nou nume, cea de Piața Boris Nemţov

După intense dezbateri, capitala Cehiei a decis să celebreze memoria unuia din cei mai curajoși opozanți ai lui Vladimir...

TRENDING