luni, 10 august, 2020
22.2 C
București

EUROPAfest 2020 se mută din luna mai în iulie

Festivalul International EUROPAfest, aflat la editia a 27-a si Bucharest International Jazz Competition, aflat la editia a 14-a, evenimente anuale destinate muzicienilor profesionisti si publicului larg a decis suspendarea concertelor programate pentru luna mai 2020 si mutarea lor intr-o alta perioada.

Evenimentele vor fi reprogramate in a doua parte a lunii iulie, dar confirmarea datei depinde de evolutia starii generate de coronavirus atat in Romania, cat si la nivel european si mondial, tinand cont ca festivalul EUROPAfest reuneste artisti din toata lumea.

Festivalul International EUROPAfest prezinta anual peste 300 de muzicieni de jazz, blues, pop si clasic din Europa, SUA, Australia, Canada, Singapore si alte tari.

Bucharest International Jazz Competition este cotat intre primele 3 concursuri de jazz din Europa. Fiecare editie include concerte, concurs, jam sessions, workshop-uri, masterclasses.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Liban: Noi apeluri la manifestații anti-regim, după incidentele violente cu forțele de ordine de sâmbătă

Alegerile parlamentare anticipate sunt singura ieșire din criza profundă ce a lovit Libanul, a afirmat, într-un discurs...

Afganistan: Surprinzătorul acord privind eliberarea a 400 talibani vinovaţi de crime grave deschide calea unor tratative de pace

Negocierile de pace istorice între Kabul și insurgenţii talibani "sunt pe punctul de a începe", a anunțat...

75 de ani de la bombardamentele atomice la Hiroshima și Nagasaki

Acum 75 de ani, "Little Boy"devasta la 6 august Hiroshima. Ucidea 140.000 persoane (80.000 pe loc, restul...