Evergent Investments începe plata dividendelor 2020 pe 11 iunie

Evergent Investments, compania de investiții recunoscută pentru cea mai mare valoare de piață, începe plata dividendelor 2020 către acționarii săi pe data de 11 iunie 2021. Acţionarii îndreptăţiţi să primească dividende sunt cei înregistraţi în registrul consolidat al acţionarilor la data de 19 mai 2021, data de înregistrare și 18 mai 2021, ex-date.

Dividendul brut pe acţiune este de 0,043 lei, sumă din care se va reţine la sursă impozitul pe dividende, conform cotele prevăzute de legislaţia în vigoare la data plăţii, respectiv 5%.

“Angajamentul nostru față de acționari este de a investi pe termen lung, de a le multiplica capitalul și de a acorda dividende pe o bază consistentă și predictibilă. Astfel, remunerăm actionarii printr-un mix optim între politica de dividend și programe de răscumpărare, îndeplinindu-le așteptările, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. De altfel, în ultimii 10 ani am acordat dividende în valoare de peste 150 milioane de euro. În 2021, performanța primelor 10 companii din portofoliului nostru listat este superioară indicelui BET-XT, a celor mai lichide 25 de companii listate. În acest context, discountul de 35% al prețului acțiunii față de valoarea unitară a activului net confirmă faptul că acțiunea EVER este o oportunitate investițională”, a declarat domnul Claudiu Doros, Președinte Director general.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW