7.3 C
București
joi, 22 octombrie

Finalizarea activităților proiectului “Producerea de brichete din resturi vegetale în cadrul societății ALEX AGROPROD S.R.L., prin achiziționarea unei linii complete de brichetat”

Societatea comercială ALEX AGROPROD S.R.L. anunță finalizarea activităților proiectului “Producerea de brichete din resturi vegetale în cadrul societății ALEX AGROPROD S.R.L., prin achiziționarea unei linii complete de brichetat”, Cod SMIS 2014+: 110991.

Proiectul a fost implementat cu ajutorul unei finanțări nerambursabile acordate prin Programul Operational Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiție 2.1. – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.


ALEX AGROPROD S.R.L. a încheiat un contract de finanțare cu Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional la nivelul Regiunii de Dezvoltare Sud Muntenia.

Obiectivul general al proiectului a fost creșterea competitivității și consolidarea poziției societății, prin producerea brichetelor pentru foc din resturi vegetale agricole, prin utilizarea de tehnologii moderne, participând la îmbunătățirea calității și diversificarea produselor oferite clienților săi.

Activitățile proiectului au fost implementate cu succes și ALEX AGROPROD S.R.L. anunță îndeplinirea indicatorilor și a obiectivelor specifice asumate.

Prin proiect a fost achiziționată 1 linie completă de brichetat, și au fost  create 2 noi locuri de muncă permanente, pentru derularea activității de fabricare a brichetelor pentru foc din resturi vegetale agricole.

Proiectul a fost derulat în Orașul Fierbinți Târg, Strada Fermierului, nr.3, Județul Ialomița, în perioada 15.02.2017 – 31.10.2018, și a avut o valoare totală de 568.572,15 Lei, din care finanțarea nerambursabilă a fost de 362.454,98 Lei.

Pentru detalii suplimentare: GHINEA Alexandru – manager de  proiect,telefon/fax: 0744.333.731, e-mail: ghineaalexandru56@yahoo.com.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW