7.6 C
București
sâmbătă, 24 octombrie

Finalizarea proiectului „ Achiziție de utilaje în vederea modernizării SC Calitiprest S.R.L”

S.C. CALITIPREST S.R.L., în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului „ Achiziție de utilaje în vederea modernizării SC Calitiprest S.R.L”, cod MySMIS 107090, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii intreprinderilor mici și mijlocii”,,Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Est, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivele proiectului: dezvoltarea societății prin diversificarea activităților și domeniilor în care aceasta activează, prin achiziția de echipamente și inovarea procesului tehnologic al firmei concomitent cu procesul de consolidare al poziției de piață. Prin prezentul proiect s-a realizat diversificarea activității companiei, prin achiziționarea de echipamente moderne necesare pentru realizarea lucrărilor de fundații, având drept rezultat consolidarea poziției pe piața a companiei și facilitarea exploatării economice a ideilor noi.

Rezultatele proiectului: în urma finalizării proiectului au fost achiziționate următoarele active
excavator pe șenile 1 buc. și miniîncărcător 1 buc., cu ajutorul cărora compania iși va diversifica activitatea, respectiv va realiza de lucrări speciale de construcții. De asemanea, prin intermediul proiectului au fost create 5 locuri de muncă, din care și persoane din categoria defavorizată.

Valoarea totală a proiectului este de 1.203.405,34 lei, din care valoarea contribuției din FEDR este de 716.161,70 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii: în urma finalizării proiectului au fost create 5 locuri de muncă, din care și persoane din categoria defavorizată.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:
Nume persoană de contact: Chiricuță Adina, Funcție: Manager de proiect
Tel. 0742.752.998, E-mail: calitiprest2016@gmail.com
Sediu social: Municipiul Tulcea, Strada Ing. Dumitru Ivanov nr. 6, parter, camera 2, județ Tulcea

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW