9.8 C
București
marți, 20 octombrie

Finalizarea proiectului „Achiziționarea de echipamente inovatoare în cadrul MIAD SRL”

MIAD SRL, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Achiziționarea de echipamente inovatoare în cadrul MIAD SRL”, cod SMIS 122903, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 5.795.940,22 lei, din care valoarea FEDR este de 2.817.687,70 lei.

Obiectivul general al proiectului: îmbunătățirea competitivității MIAD S.R.L și consolidarea poziției companiei pe piață prin crearea unei unități noi, respectiv investiție inițială, de prestare servicii în domeniul de activitate 4120 – Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Obiectivul specific al proiectului: achiziționarea de tehnologii inovatoare în cadrul unității nou create și întreprinderea de activități specifice pentru realizarea de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, de o calitate superioară.

Rezultatele proiectului – în urma finalizării proiectului au fost achiziționate următoarele active coroporale:

Încărcător frontal pe pneuri – 23,5 T (2 buc), Încărcător frontal pe pneuri – 19,5 T (1 buc), Buldoexcavator (1 buc), Excavator pe șenile (1 buc), Container (1 buc), Laptop (2 buc), Stâlp energie regenerabilă (1 buc) și active necorporale: licențe (8 buc), cu ajutorul cărora compania își va desfășura activitatea vizată prin proiect. De asemenea, prin intermediul proiectului a fost creat 1 loc de muncă din categorii defavorizate.

Durata de implementare a proiectului a fost de 25 luni (26.02.2018 -31.03.2020).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: MIHAI ALIN Administrator, Telefon 0740905418, E-mail:

miad.galati@gmail.com

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW