Firea îl vânează pe Dragnea: ,,Mă voi duce oriunde după domnia sa’’

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că ,,sub nicio formă’’ nu are de gând să plece din PSD, însă a admis că există posibilitatea să fie exclusă din partid.

”Sub nicio formă nu plec din PSD. Sunt membru al PSD. (…) Nu cred că eu trebuie să fiu cea care să se îndepărteze de această formațiune politică.

Domnia sa, aseară, la un post de televiziune s-a exprimat cu referire la mine «așa-zisa mea colegă, Gabi Firea». Mi s-a părut nedemn pentru un reprezentant de frunte al partidului să vorbești de o asemenea manieră, în primul rând, și să proferezi neadevăruri la un post important de televiziune, unde eu am vrut să intru cu o rectificare, cu un drept la replică și, din păcate, nu mi s-a acordat această șansă”.

De asemenea, întrebată dacă ia în considerare posibilitatea de a fi exclusă din PSD, Gabriela Firea a răspuns: ”Se poate întâmpla orice. La maniera la care am fost exclusă din conducere, cred că se poate întâmpla, în acest moment, orice”, a afirmat Gabriela Firea, citează B1TV.

,,Liviu Dragnea îmi face viața imposibilă’’

Totodată, edilul l-a acuzat pe Liviu Dragnea că îi pune ,,beţe-n roate’’ atunci când vine vorba de proiectele pe care Primăria Capitalei trebuie să le ducă ,,la bun sfârşit’’.

,,Am spus – și nu retractez – că având în vedere că Liviu Dragnea îmi face viața imposibilă la Primăria Capitalei și întreprinde toate măsurile pentru ca eu să nu-mi duc planurile la bun sfârșit, am spus, la supărare, că mă voi duce oriunde după domnia sa și voi candida. Chiar și dacă va candida la Teleorman, voi merge după domnia sa și mă voi înscrie, măcar să fie și o alternativă”, a mai spus Gabriela Firea.

În ceea ce priveşte zvonurile potrivit cărora ar intenţiona să candideze la preşedinţie din partea partea partidului (PRO Romania) fostului prim-ministru, Victor Ponta, primarul Capitalei a infirmat acest lucru.

”Nu este nimic adevărat, nici că m-am gândit, nici că am luat în calcul așa ceva. Nu am vorbit cu domnul Ponta nici acest subiect, nici alt subiect. Probabil că face parte din planul de denigrare a mea”.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW