luni, 30 martie, 2020
19.2 C
București

Ford critică stadiul lucrărilor la Drumul Expres Craiova – Pitești

Ian Pearson, președintele Ford România, critică lucrările care au fost începute la drumul-expres Craiova-Piteşti, pe 22 mai.

Autorităţile anunţau atunci, cu surle şi trâmbiţe, că a început construcţia acestui drum. La scurt timp, Gazeta de Sud dezvăluia că, de fapt, s-au pus doar câteva borduri pe locul pe unde va trece drumul tehnologic. Acesta este paralel cu drumul expres şi pe el vor circula utilajele care vor lucra la drumul de mare viteză.


Duminică, 30 iunie, Ian Pearson a publicat un mesaj pe Facebook, în care se arată dezamăgit de stadiul lucrărilor. Pearson a declarat, în nenumărate rânduri, că în zona noastră este mare nevoie de infrastructură rutieră. Acest lucru este necesar pentru ca investitorii, inclusiv Ford, să aibă condiţiii optime de dezvoltare.

Mesajul integral al lui Ian Pearson

„După ce am petrecut aproape o oră încercând să traversez Balşul, săptămâna trecută, am decis să verificăm progresul făcut pe noul drum expres Craiova – Pitești. În special progresul pe șoseaua de centură a Balşului. Lucrările la drumul tehnologic au început pe data de 22 mai. Atunci s-a declarat că drumul de centură va fi gata până la sfârșitul anului! După cum se poate observa din fotografiile pe care le-am făcut ieri (n.r – sâmbătă, 29 iunie), nu s-au făcut progrese importante de la începerea lucrărilor. Nu este vital doar pentru oamenii și afacerile din Craiova ca acest drum să fie finalizat la timp. Este necesar pentru toți românii care au nevoie să folosească acest drum din zona de sud! Voi continua să monitorizez progresul. Sper că vor fi realizate angajamentele care au fost făcute“, a scris Ian Pearson pe Facebook.

Cine este Ian Pearson

Ian Pearson este preşedintele Ford România din martie 2018, când a venit la uzina din Craiova. Ian Pearson era pe atunci Director al Uzinei Bridgend. Acesta a fost responsabil de activitatea Uzinei de Motoare de la Craiova între 2011 și 2014. Cel mai important proiect de care s-a ocupat în poziția sa anterioară a fost lansarea producției craiovene a multipremiatului motor Ford 1.0 EcoBoost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Benjamin Netanyahu, în autoizolare. Conduce guvernul prin videoconferințe

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a decis luni să intre în regim de izolare pentru 14 zile, după ce o...

Valabilitatea voucherelor de vacanță este prelungită până la data de 31 mai 2021

Guvernul a adoptat Ordonanța de Urgență a Guvernului privind modalitatea de emitere și prelungirea valabilității voucherelor de...

Ordonanța care prevede amânarea ratelor rediscutată de Guvern

Executivul a adoptat, joi, Ordonanța de urgență care privește suspendarea plății ratelor la bancă pentru o perioadă...

Coronavirus: cazuri mortale după folosirea chloroquinei în Franța

Morți și efecte toxice cardiace în mai multe spitale din Franța la persoane infectate cu coronavirus, după administrarea hydroxychloroquinei

TRENDING