9.1 C
București
sâmbătă, 24 octombrie

Fostul premier Mihai Tudose a făcut anunțul: ‘Da, candidez pentru funcția de președinte!’

Fostul premier Mihai Tudose a anunțat pe pagina personală de Facebook că va candida pentru funcția de președinte al organizației județene PSD Brăila. Decizia sa a fost luată după ședința CExN de la Neptul în cadrul căreia s-a hotărât organizarea de alegeri în organizațiile județene conduse de președinți interimari.

Mihai Tudose mai precizează că a hotărât să candideze după ce actualul președinte interimar PSD Brăila, Ion Rotaru, a refuzat să își depună candidatura.

“Doresc să fac câteva precizări legate de candidatura mea pentru funcția de președinte al organizației județene PSD Brăila.

După ședința CExN de la Neptun, când s-a hotărât organizarea de alegeri în toate filialele care au conducere interimară, am discutat cu domnul președinte Ion Rotaru, domnia sa spunându-mi că nu mai dorește să candideze și că opinia lui ar fi ca eu să vin înapoi la organizație. I-am spus cu sinceritate că totuși a avut rezultate foarte bune în timpul mandatului său și din acest motiv consider că lucrurile ar trebui să continue în același mod, însă domnul Rotaru a insistat că nu mai candidează. Cred că și de aici a venit reacția colegilor, care au spus că mă propun și mă susțin. Înțeleg că domnul senator a mai vorbit cu domniile lor și s-a generat acest lucru.

Și atunci: DA, candidez! Dacă toată lumea își dorește acest lucru, este o onoare!

Doresc să le mulțumesc și public colegilor mei de la organizația județeană PSD Brăila, care m-au propus și mă susțin pentru funcția de președinte de organizație”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW