Gabriela Firea: Am informații certe că Liviu Dragnea mă spionează

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri seară că are informații certe că Liviu Dragnea a trimis oameni pe urmele sale care îi urmăresc activitatea și urmăresc clădirea Primăriei Bucureștiului.

Firea susține că se aștepta să fie căutată de Dragnea după discuțiile din Comitetul Executiv al PSD pentru a lămuri subiecte ca protestul din 10 august, retragerea sprijinului politic al lui Carmen Dan sau proiectele blocate de la Primăria Capitalei. Acest lucru însă nu s-a întâmplat, a declarat Gabriela Firea

”M-aș fi așteptat ca după CEx domnul Dragnea să mă caute să discutăm și despre 10 august, și despre cererea mea de retragere a sprijinului politic al doamnei Carmen Dan și despre proiectele blocate de la Primăria Capitalei. Nu s-a întâmplat acest lucru nici până în ziua de azi (…) 

Am informații certe că mă spionează, îmi urmărește activitatea, urmărește clădirea Primăriei. 

Sunt oameni care au fost la mine în aceste zile și ulterior au fost sunați de domnul Dragnea și întrebați de ce au fost la mine, ce punem la cale. Nu puneam nimic la cale, discutam despre administrația publică locală. 

Unii sunt colegi de partid, alții au legătură cu domnia sa, dar nu sunt membrii. 

Mi s-a părut șocant că în loc să fiu chemată să discutăm, s-a gândit că este mai bine să continue această stratagemă, să ocolim adevărul. (…) Stau și mă întreb de unde a pus atâția oameni, oare sunt tot de la doamna Carmen Dan?”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3. 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW