7.6 C
București
sâmbătă, 24 octombrie

Gabriela Firea: S-a umplut paharul. Am suportat atacuri la persoană și la familie pornite de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvăluit, luni, că a suportat atacuri la persoană, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea.

”Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca persoană, ci cu modul său de a face politică. Am suportat atacuri la persoană, atacuri la familie, au pornit de la Liviu Dragnea. Sunt oameni din jurul lui care răspândesc știri false. Sunt intoxicări privind cine ar fi în spatele meu. Au venit cu acea invenție că eu și familia mea avem ceva împotrivă față de legea offshore și că am fi interesați de Marea Neagră. Sunt niște aberații pe care le transmite Liviu Dragnea, aseară chiar a punctat în public răspicat aceste lucruri. Am fost demonizată că aș fi împotriva legii amnistiei și am spus răspicat, nu am niciun motiv personal să fiu pentru sau împotrivă, dar voi fi pentru orice act normativ dacă este juridic perfect, consolidat, și să nu îi ducă pe cei care au aprobat în zona periculoasă cu justiția, să nu arunce țara în haos”, a declarat Gabriela Firea la Digi 24, citată de știrileprotv.ro.

Edilul a mai precizat că nu a primit sprijin de la Guvern pentru proiectele Capitalei și că nu a mai suporat ca Dragnea să mintă.

“S-a umplut paharul, nu mai puteam merge cu această situație în care domnul Dragnea încerca să prezinte că între noi e o relație foarte bună, iar românii își puneau întrebarea cum de doamna Firea, apropiată de domunul Dragnea, nu reușește să realizeze proiecte esențiale, care nu au fost promise doar de mine”, a precizat Liviu Dragnea.

”Revoluția în trafic a fost promisă în primul rând de Liviu Dragnea și apoi de Gabriela Firea. În ședințe, Liviu Dragnea îmi promitea sprijinul. La fiecare întâlnire, plecam bucuroasă, lucrurile păreau că sunt bune”, a continuat Firea.

Primarul general a conchis afirmând că picătura care a umplut paharul a fost mitingul diasporei din 10 august și felul în care a fost aruncată responsabilitatea privind evenimentele violente din Piața Victoriei.

- PUBLICITATE -
SURSA:B1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW