13.5 C
București
luni, 19 octombrie

Gelu Diaconu: PSD aplică lovitura decisivă și desființează de facto ANAF

Fostul șef al ANAFGelu Diaconu, dezvăluie, într-o postare pe Facebook, că Guvernul pregăteşte o Ordonanţă prin care Ministerul Finanţelor să preia de la ANAF Direcţia Mari Contribuabili şi direcţiile regionale. Aceasta va însemna desființarea ”de facto” a ANAF, susține Diaconu. 

”COD ROȘU în arhitectura Statului Român!

PSD aplică lovitura decisivă și desființează de facto ANAF! MFP va prelua administrarea marilor contribuabili precum și direcțiile regionale de administrare fiscală!

Într-un proiect de OG care mi-a parvenit săptămâna trecută, gașca diletanților de la MFP desăvârșește opera de descompunere a structurilor ANAF. După ce au preluat activitatea de informatizare de la ANAF și nu au făcut decât să distrugă proiectul cu Banca Mondială de această dată prevazuseră să preia și activitatea de soluționare a contestațiilor.

Dar, astăzi, sunt atenționat că au introdus pe șest un articol la finalul ordonanței prin care MFP va prelua administrarea marilor contribuabili, precum și direcțiile regionale de administrare fiscală.

Pesemene că ANAF va rămâne cu administrațiile județene!!!

Demența e totală în capul acestor infractori care nu se mulțumesc să se îmbogățească din banul public! Vor să vulnerabilizeze ce a mai rămas din Statul Român! Să distrugă orice pârghie prin care statul de drept le poate încurca activitățile infracționale!

Așadar, iată situatia la zi în principalele instituții care gestionează banul public: MFP-ANAF:

– politica fiscal-bugetară la un loc cu administrarea fiscală
– ministerul încheie acte administrativ fiscale
– el solutionează și contestațiile
– asigură informatizarea dar nu și procedurile/asistenta contribuabili
– patrimoniul se disipează brownian, etc., etc.,

Pe scurt…o nebunie! O struțo-cămilă din capetele înfierbantate ale “finanțiștilor” psd-iști!

Cer public tuturor oamenilor întregi la minte, cu responsabilități în statul român, să intervină energic pentru a stopa aprobarea acestei ordonanțe.

P.S. Această OG conține o multitudine de alte măsuri de politică fiscal-bugetară care vă va arăta adevărata dimensiune a dezastrului finanțelor publice.

Azi v-am semnalat doar faptul cel mai grav!”, a scris Gelu Diaconu pe Facebook. 

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW