7.3 C
București
joi, 22 octombrie

George Simion cere sancţionarea Primăriei Popeşti-Leordeni pentru dezastrul ecologic produs în localitate

Candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion cere sancţionarea Primăriei Popeşti-Leordeni pentru dezastrul ecologic produs în localitate. Unicul proiect verde din Popeşti-Leordeni, realizat de mii de copii şi adulţi voluntari pe o suprafaţă de teren de 3 ha, a fost distrus. Simion îşi asumă lupta pentru o Românie verde şi spune că autorităţile locale au permis distrugerea ,,Pădurii Cercetaşilor” şi transformarea acesteia într-o groapă de gunoi, ceea ce reprezintă un abuz asupra mediului, care trebuie oprit.

,,Împăduririle trebuie susţinute, ca iniţiative civicen care dau rezultate, iar zonele împădurite prin eforturi mari trebuie protejate apoi de autorităţile locale şi naţionale. Cer sancţionarea primăriei din Popeşti-Leordeni pentru nenorocirea care s-a abătut asupra proiectului ,,Pădurea Cercetaşilor”. Munca a mii de voluntari a fost distrusă de autorităţile locale, iar unicul proiect verde din Popeşti-Leordeni a fost transformat într-un dezastru ecologic”, a declarat Simion.

Sute de arbuşti dintr-o pădure plantată toamna trecută de copii, în comuna Popeşti-Leordeni, în cadrul proiectului “Plantăm fapte bune în Pădurea Cercetaşilor”, au fost distruşi. Pe o porţiune de la margine s-a intrat cu buldozerul, iar alte câteva sute de puieţi au fost tăiaţi cu foarfeca.

George Simion este autorul mesajului “Basarabia e România”. Candidează independent la alegerile europarlamentare deoarece consideră că toate partidele politice s-au compromis şi românii nu se mai simt reprezentaţi de nicio formaţiune.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW