sâmbătă, 28 martie, 2020
6.3 C
București

”Grădinița de Vacanță” – Opt grădiniţe din sectorul 1 rămân deschise în perioada 1 iulie – 30 august

Luni, 1 iulie 2019, începând cu ora 9:00, la sediul Grădiniței nr.248, situat pe  Strada Arthur Vârtejeanu nr. 15, va avea loc deschiderea festivă a proiectului “Grădinița de Vacanță” 2019, finanțat integral de la bugetul local al Sectorului 1.

Prin acest proiect, părinții care nu au cu cine să-și lase copiii pe timpul vacanței mari pot apela la serviciile celor opt grădinițe cu nouă locații care rămân deschise în fiecare zi de luni până vineri, în perioada  01 iulie – 30 august 2019.

Pe toată perioada derulării programului “Grădinița de Vacanță”, copiii vor lua parte la activităţi specifice vârstei lor şi programei de grădiniţă. În timpul vacanței de vară preșcolarii vor participa la activități extra-curriculare și extrașcolare diverse: muzică, pictură, teatru, cercuri de creație, inițiere în lucrul cu calculatorul, excursii tematice etc.

„Mă bucur că putem face această ‘grădiniţă de vară’. (…) A fost un proiect votat de tot Consiliul local. (…) Primăria oferă tot ce poate oferi ‘grădiniţa de vară’: mâncare şi activităţi şi plata educatorilor sau profesorilor. În jur de 600 de copii beneficiază de acest program. Sunt opt grădiniţe deschise. (…) Totul este gratis. Părintele trebuie să facă o solicitare. Condiţia este să fie din sectorul 1″, a declarat primarul Dan Tudorache, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Londra, în fața unui adevărat “tsunami” de morți și contaminați cu coronavirus

Regatul Unit a depășit încă de joia trecută cifra de 100 morți în decursul unei zile. Are loc o...

Premierul Boris Johnson și ministrul britanic al Sănătății, testați pozitiv cu Covid-19

Într-un video difuzat vineri pe rețelele de socializare, primul ministru al Regatului Unit, Boris Johnson, a anunțat că a...

Premiere în weekend și filme difuzate gratuit pe TIFF Unlimited

TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalului Internațional de Film Transilvania, vine...

Scenariul în care România trece de 2.000 de cazuri de coronavirus

Dacă România va trece de 2.000 de cazuri confirmate cu noul coronavirus, cazurile ușoare vor fi tratate...

TRENDING