joi, 28 mai, 2020
12.6 C
București

Programul Bucharest Start-up City se amână

Primaria Municipiului Bucuresti a amanat implementarea Programului Bucharest Start-up City, privind finantarea planurilor de afaceri in Municipiul Bucuresti.

Regulamentul Programului „Bucharest Start-up City”, initiat de Primaria Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, a iesit, luna aceasta, din dezbatere publica.

In perioada urmatoare vor fi analizate propunerile primite, iar demararea efectiva a Programului va avea loc dupa asigurarea resurselor financiare necesare, in conditiile in care in Bugetul pe 2019 al Municipiului Bucuresti nu au putut fi prinse alocarile necesare.

Gabriela Firea a declarat „Primaria Capitalei a fost nevoita sa limiteze alocarile financiare pentru anumite proiecte dat fiind faptul ca incasarile de la bugetul de stat pe primele 4 luni ale anului, atat cele previzionate cat si cele efective, sunt semnficiativ mai mici decat cele din aceeasi perioada a anului trecut. In aceste conditii a trebuit sa asiguram cu prioritate sumele necesare serviciilor publice vitale pentru cetateni: transport public, apa calda si caldura, sanatate, platite in integralitate de Primaria Capitalei”.

Programul Bucharest Start-up City are ca principale obiective finantarea de start-up-uri in acord cu dezvoltarea inteligenta a Municipiului Bucuresti, precum si atragerea tinerelor talente antreprenoriale.

Proiectul vizeaza sustinerea a minimum 200 de beneficiari, cu o suma maxima de 50.000 euro/ beneficiar.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Susținere a planului Comisiei Europene de către reprezentanții grupurilor politice din PE

După prezentarea planului de redresare europeană de către Ursula von der Leyen, și a angajamentului asumat de...

Reuniune extraordinară a Parlamentului European consacrată dezbaterii planului de redresare a Europei și a bugetului plurianual al UE

"Este ora Europei!", a clamat miercuri Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, prezentând Parlamentului European un...

Ema, un film bulversant, care alunecă în dramă erotică

Ce ne mai poate surprinde în cinematografia modernă, după ce aproape totul a fost încercat? Pablo Larraín,...