-6 C
București
duminică, 17 ianuarie

Programul Bucharest Start-up City se amână

Primaria Municipiului Bucuresti a amanat implementarea Programului Bucharest Start-up City, privind finantarea planurilor de afaceri in Municipiul Bucuresti.

Regulamentul Programului „Bucharest Start-up City”, initiat de Primaria Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, a iesit, luna aceasta, din dezbatere publica.

In perioada urmatoare vor fi analizate propunerile primite, iar demararea efectiva a Programului va avea loc dupa asigurarea resurselor financiare necesare, in conditiile in care in Bugetul pe 2019 al Municipiului Bucuresti nu au putut fi prinse alocarile necesare.

Gabriela Firea a declarat „Primaria Capitalei a fost nevoita sa limiteze alocarile financiare pentru anumite proiecte dat fiind faptul ca incasarile de la bugetul de stat pe primele 4 luni ale anului, atat cele previzionate cat si cele efective, sunt semnficiativ mai mici decat cele din aceeasi perioada a anului trecut. In aceste conditii a trebuit sa asiguram cu prioritate sumele necesare serviciilor publice vitale pentru cetateni: transport public, apa calda si caldura, sanatate, platite in integralitate de Primaria Capitalei”.

Programul Bucharest Start-up City are ca principale obiective finantarea de start-up-uri in acord cu dezvoltarea inteligenta a Municipiului Bucuresti, precum si atragerea tinerelor talente antreprenoriale.

Proiectul vizeaza sustinerea a minimum 200 de beneficiari, cu o suma maxima de 50.000 euro/ beneficiar.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW