-5.6 C
București
duminică, 17 ianuarie

În Rusia, vaccinarea cu Sputnik V începe săptămâna viitoare

Președintele Vladimir Putin a ordonat, miercuri, începerea, de la sfârșitul săptămânii viitoare, a vaccinării în masă contra Covid-19 cu vaccinul propriu, Sputnik V, anunţă Reuters și RFI. Centrul de cercetări medicale din Moscova afirmă că vaccinul său are o eficienţă de 95% , la fel ca produsele americane Pfizer şi Moderna. Vaccinarea este gratuită și nu este obligatorie. Vladimir Putin a anunțat de asemenea că au fost deja produse peste 2 milioane doze și că prioritate la vaccin vor avea medicii și profesorii. A început deja vaccinarea militarilor. 80.000 vor fi vaccinați până la finele acestui an, numărul total al militarilor vaccinaţi urmând să fie de 400.000.

Interesant este că ordinul liderului de la Kremlin vine în aceeași zi în care Marea Britanie a anunțat că a fost aprobat vaccinul Pfizer și că va începe administrarea lui imediată. Tot miercuri, Rusia a anunțat cel mai grav bilanț al deceselor provocate de coronavirus în ultimele 24 ore și de la declanșarea pandemiei: 589 (41.053 în total), iar numărul contaminaţilor a crescut cu 25.345, ajungând la 2.347.410.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. RUSIA 5 IISUS 5, MARIA 5, Ilie 5; Rusia 5/8 IISUS 5, MARIA 5, ILIE 8; RIA-Rai, US-Sud. Raiul din Sud (definitie cereasca). Raiul din Sud deoarece Crucea Alba, Laudele Duhului Sfant si ale Parintelui ceresc sunt scrise toate cu litere bizantine albe sub placile de polistiren ale tavanului negru, adica in sud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW