Incendiu la Spitalul Bagdasar-Arseni

Vladimir Ionescu (b1tv.ro)

Un incendiu s-a produs marți dimineață la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Bagdasar-Arseni. Flăcările au pornit de la un cablu electric aflat la nivelul acoperișului secției, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Ioana Blănaru, la Știrile B1 TV prezentate de Luiza Cergan.

ISU București-Ilfov, pe B1 TV, precizări despre incendiul de la Spitalul Bagdasar-Arseni

„În jurul orei 7, Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov a fost anunțat cu privire la un incendiu produs la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Bagdasar-Arseni. Primele forțe ajunse la caz au constatat că se degaja fum la nivelul acoperișului. A fost realizat un dispozitiv pentru stingerea incendiului. Până la sosirea forțelor de intervenție, au fost evacuați șapte pacienți și personalul medical din secția de primiri urgențe”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov.

Întrebată dacă se știe de la ce a pornit incendiul, Ioana Blănaru a explicat: „Incendiul a pornit de la un cablu electric aflat la nivelul acoperișului secției de primiri urgențe. La acest moment, incendiul este lichidat. S-a intervenit cu 13 autospeciale, dintre care cinci au fost întoarse din drum. Șapte echipaje SMURD, trei descarcerări și trei autoscări”. ”La momentul acesta incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite”, a mai spus ea.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW