marți, 31 martie, 2020
1.1 C
București

Incendiul din California a fost oprit. 87 de morți și 249 de persoane date în continuare dispărute

După două săptămâni de luptă, pompierii americani au reușit să oprească în totalitate «Camp fire», incendiul cel mai distrugător din istoria Californiei. Ei au anunţat duminică seara că au stins incendiul care a ars totul pe o suprafață de 620 kilometri pătrați în zona de nord a Californiei. A fost ras totalmente inclusiv micul oraș Paradise. Într-un bilanț dat publicității încă de sâmbătă seară, autoritățile locale au precizat că au fost ucise 87 de persoane, dintre care doar 54 au fost identificate. Ploile căzute în ultimele zile au ajutat considerabil la extinderea focului, dar a făcut dificilă operațiunea de căutare a resturilor umane. 249 de persoane sunt date în continuare dispărute. Declanșat la 8 noiembrie, incendiul a distrus aproape 14.000 de locuințe, 530 magazine comerciale și 4.500 de clădiri de alt profil. La operațiunea de stingere a incendiului au luat parte mai multe mii de pompieri sosiți din diverse regiuni ale Americii.

 

1 COMENTARIU

  1. Orașele Sodoma și Gomora au fost distruse cu foc și pucioasă trimise de Mînia îngrozirii Lui Iahve din cauza prostituției, sodomiei și adulterului. Acum, în Apocalipsa secolelor XX-XXI, sunt incendii de vegetație, incendii la case, vile, apartamente, clădiri zgîrie-nori etc. trimise tot de Mînia îngrozirii Lui Iahve din cauza prostituției, pornografiei din televiziuni și Internet, LGBT, căsătoriei legale între persoane de același sex și adulterului. THE FIRE 3/11 GOD CHRIST 3/11; FIRE 4/11 Mary 4/11, CHRIST 11; The Fire 14 Elijah Tishbite 14; Fire 4/8 Mary 4, Tishbite 8; F.I.R.E. FR-Flower, IE-Elijah. Elijah’s flower.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Finalizarea proiectului „Achiziționarea de echipamente inovatoare în cadrul MIAD SRL”

MIAD SRL, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Achiziționarea de echipamente inovatoare în cadrul MIAD SRL”, cod SMIS...

Suceava devine prima zonă care intră în carantină România

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că a fost emisă o nouă Ordonanță Militară ce prevede...

13 persoane au decedat la Spitalul Județean din Suceava

Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus, la Spitalul Județean Suceava,...

Noi reglementări privind acordarea serviciilor medicale pe perioada stării de urgență

Executivul a aprobat astăzi o hotărâre care cuprinde o serie măsuri în domeniul sănătății pe perioada instituirii...

TRENDING