Încep lucrările la Dâmboviţa Mall, primul centru comercial modern din Târgovişte

Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Primăria Municipiului Târgovişte şi Prime Kapital, au anunţat începerea lucrărilor de construcţie a primului centru comercial modern din oraş, Dâmboviţa Mall.

Dâmboviţa Mall se va desfăşura pe o suprafaţă de 33 000 m2 şi va cuprinde un hipermarket Carrefour, 150 de magazine, restaurante, cinema, spaţii de agrement, de recreere şi de petrecere a timpului liber şi locuri de joacă pentru copii.

Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Primăria Municipiului Târgovişte au pus la punct un plan amplu de regenerare urbană a unei zone importante din oraş, o fostă unitate militară astăzi dezafectată, care implică investiţii pe toate ariile de interes ale locuitorilor – de la spaţii de retail, la cele destinate petrecerii timpului liber, infrastructură publică şi, nu în ultimul rând, la crearea de locuri de muncă şi dezvoltarea economică a oraşului.

În noiembrie 2017, Prime Kapital a câştigat licitaţia publică, pentru acordarea drepturilor de construire a unui centru comercial, pe o suprafaţă de 7 hectare de teren, parte a fostei unităţi militare din zona gării.
Investiţia de aproximativ 50 milioane euro este singura de acest gen din judeţul Dâmboviţa şi aduce o contribuţie majoră la dezvoltarea comunităţii locale.

„Doamne ajută, să ne vedem cu bine la deschiderea complexului comercial, felicitări investitorului pentru decizia pe care a luat-o de a investi la Târgovişte”, a conchis preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW