joi, 28 mai, 2020
12.6 C
București

Întâlnirea ministrului Culturii și Identității Naționale cu ambasadorul Republicii Populare Chineze în România

Ministrul Culturii și Identității Naționale, Valer-Daniel Breaz, a primit ieri, 11 iunie a.c., la sediul Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, vizita E.S. doamna Jiang Yu, ambasadorul Republicii Populare Chineze în România.

Întâlnirea dintre cei doi oficiali a avut loc în contextul marcării, în anul 2019, a 70 de ani de relații bilaterale româno-chineze. Astfel, părțile au reiterat angajamentul pe care îl au atât România, cât și Republica Populară Chineză în a promova cele două culturi prin manifestări cultural-artistice.

„Am urmărit, de-a lungul timpului, proiectele și activitățile pe care China le-a organizat în România și sunt convins că aceste demersuri au dus la creșterea interesului românilor față de cultura chineză. Îmi exprim convingerea că vom marca așa cum se cuvine cei 70 de ani de relații diplomatice între cele două state”, a declarat, în cadrul întâlnirii, Valer-Daniel Breaz, ministrul Culturii și Identității Naționale.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMA ORĂ

Susținere a planului Comisiei Europene de către reprezentanții grupurilor politice din PE

După prezentarea planului de redresare europeană de către Ursula von der Leyen, și a angajamentului asumat de...

Reuniune extraordinară a Parlamentului European consacrată dezbaterii planului de redresare a Europei și a bugetului plurianual al UE

"Este ora Europei!", a clamat miercuri Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, prezentând Parlamentului European un...

Ema, un film bulversant, care alunecă în dramă erotică

Ce ne mai poate surprinde în cinematografia modernă, după ce aproape totul a fost încercat? Pablo Larraín,...