Peste 2.219 voluntari din cadrul ANAR au participat la Ziua Curățeniei Naționale

Administrația Națională „Apele Române”(ANAR), prin Administrațiile Bazinale de Apă(ABA) și Sistemele de Gospodărire a Apelor(SGA), a desfășurat acțiuni de colectare a gunoaielor, pe malurile cursurilor de apă și acumulărilor hidrotehnice aflate în administrare.

Acțiunile de ecologizare au fost realizate cu ajutorul salariaților, a membrilor familiilor acestora (copii), precum și cu elevii din cadrul mai multor școli situate în regiunile respective.

Voluntarii au folosit 6.124 saci menajeri și 3.271 de perechi de mănuși de protecție. Totodată, au fost utilizate 64 de utilaje pentru colectarea și transportul deșeurilor colectate. Înainte de efectuarea transporturilor în zonele de depozitare special amenajate, gunoaiele au fost sortate de voluntari.

La Ziua Curățeniei Naționale au participat 2.219 voluntari din cadrul ANAR care au strâns 3.636 de saci de gunoi și 85 de tone de deșeuri, acestea din urmă fiind transportate cu basculante.

ANAR a participat la acest proiect atât pentru a face curățenie în zonele administrate, cât și pentru a atrage atenția cetățenilor care aruncă deșeuri pe malurile și cursurile de apă, cât este de importantă păstrarea nealterată a acestei resurse!

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW