Investește la bursă folosind roboții de tranzacționare automată!

În ultima vreme, investițiile la bursă au devenit un scenariu din ce în ce mai atractiv pentru mulți români. Dacă până acum 10-15 ani mulți dintre noi ne temeam chiar și să facem cumpărături pe internet, pe măsură ce am câștigat încredere în tehnologie, viața noastră s-a îmbunătățit radical, iar cei mai curajoși și ambițioși dintre noi pun tehnologia să lucreze în locul lor și câștigă venituri semnificative pe seama ei. În acest sens, un exemplu elocvent este utilizarea platformelor de tranzacționare la bursă și a roboților de tranzacționare automată.

Când vine vorba de investiții la bursă, nicio personalitate nu este mai bine cunoscută decât Warren Buffet, un om de afaceri american, născut în anul 1930, care a reuțit să câștige o avere colosală pe baza predicțiilor sale la bursă. Mulți aspiră să devină ca el și îl supranumesc Oracolul din Omaha – orașul în care s-a născut, deoarece a luat decizii financiare care la momentul respectiv păreau să se opună total trendurilor și care într-un final s-au transformat în proiecte investiționale de sute de milioane de dolari, ca de exemplu: cumpărarea majorității acțiunilor companiei de textile Berkshire Hathaway și transformând această afacere în principalul său motor investițional, investiția de 5 miliarde de dolari în Goldman Sachs Group în anul 2008 sau investiția de 3 miliarde de dolari în General Electric Company.

Fără doar și poate, un investitor cu un fler ca al lui Warren Buffet se naște doar o dată la o mie de ani, dar asta nu înseamnă că oricare dintre noi nu-și poate crește veniturile investind la bursă dacă se folosește de un robot de tranzacționare automată care să-l ajute să-și maximizeze câștigurile și să-și diminueze pierderile.

Investește la bursă folosind KEPA!

KEPA este un robot de tranzacționare automată special creat pentru a tranzacționa perechi valutare și aur. Mai exact, KEPA este un program prin care, ca investitor, vei ști mereu care este cel mai bun moment pentru a vinde sau pentru a cumpăra perechi valutare.

Printre avantajele pe care ți le oferă KEPA se numără și simplitatea cu care acest program poate fi configurat pentru a se potrivi cât mia bine nevoilor utilizatorilor săi, posibilitatea de a urmări îndeaproape piața valutară și dobândirea unei licențe pe viață.

Cu KEPA, orice persoană care investește la bursă o poate face fără bătăi de cap, setând robotul astfel încât să efectueze diverse operațiuni valutare în locul său. KEPA dispune de funcții precum Stop Loss, Trailing Stop sau Take Profit și spre deosebire de o persoană reală, ia doar decizii obiective, deloc influențate de impresii sau emoții. În plus, are o capacitate impresionantă de a analiza un volum foarte mare de date, lucru care te ajută să economisești resurse importante ca de exemplu: timp, bani, energie etc.

Pe ce principii se bazează roboții de tranzacționare automată?

KEPA și toți ceilalți roboți de tranzacționare automată au la bază niște algoritmi cu ajutorul cărora analizează instant tendințele actuale ale pieței pentru a identifica cele mai profitabile oportunități de investiție.

În cel mai scurt timp cu putință, cei mai performanți roboți de acest tip pot efectua analize istorice ale perechilor valutare de interes pentru un investitor, cu până la 20 de ani în urmă. De semenea, roboții care au la bază cea mai nouă tehnologie în domeniu, pot să scaneze și un volum de grafice mult mai mare decât este fizic posibil unei persoane.

Nu în ultimul rând, acești roboți de tranzacționare automată emit niște semnale prin care înștiințează utilizatorul cu privire la momentele oportune de investiție sau când ar trebui să vândă valuta din portofoliu pentru a limita pierderile.

Un lucru foarte important de reținut în legătură cu roboții de tranzacționare automată este faptul că aceștia nu tranzacționează decât într-un anumit interval, în care realizează o anumită cantitate de pip-uri, în perioada cu cele mai puține fluctuații de pe piața Forex. În general, ei au tendința de a obține profit din fiecare tranzacție realizată și se folosesc de funcția stop loss foarte rar, astfel încât pentru mulți investitori din ziua de azi aceștia reprezintă o unealtă indispensabilă.

Te tentează să încerci pe cont propriu un astfel de robot de tranzacționare automată? Poți solicita un demo KEPA 100% GRATUIT dacă vrei să vezi cât de mult poți câștiga folosind un astfel de robot și care sunt toate celelalte avantaje pe care le oferă utilizatorilor săi.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW