Investițiile private, încotro?

Cum finanțăm viitorul agriculturii și al turismului în următorii 7 ani?

  • Conferință națională a Organizației Femeilor Antreprenor OFA UGIR, parte a Uniunii Generale a Industriaşilor din România UGIR – organizată în data de 11 iunie 2021, începând cu ora 10.30

OFA UGIR apreciază eforturile făcute de autoritățile guvernamentale și cele private pentru oferirea celor mai bune forme de sprijin pentru întreprinzătorii și organizațiile din domeniul agricol și turistic românesc, atât de încercați de actuala pandemie Covid-19.

Cel mai valoros aport la gândirea de soluții pragmatice și aplicabile îl are dialogul deschis al întreprinzătorilor din toată țara cu autoritățile publice. În conferința OFA UGIR vom aborda soluțiile și măsurile concrete, care să permită întreprinzătorilor să-și mențină afacerile și, implicit, angajații și să își poată recupera pierderile înregistrate in ultimele 15 luni.

Conferința, în format hibrid (prezentă în sală și on-line), va avea loc în sala de conferințe a Hotelului DELTA 4*, Sala Toma Caragiu, din Tulcea. In cele 5 ore alocate conferintei, vom dezbate teme precum:

1.Finanțările pentru viitor: PNRR, PNDR – măsuri concrete cu implementări viabile

2. Instrumentele financiare pe PNRR; Cadrul Financiar Multianual 2021-2027; digitalizarea IMM-urilor non-IT; schema de ajutor pentru HoReCa

3. HoReCa: mizele și nevoile pe termen scurt și mediu ale antreprenorilor

4. Viitorul turismului în zona Deltei Dunării și Tulcea

5. Agricultura viitorului: între bio și digitalizarea afacerilor agricole

6. De ce OFA și cum sprijină organizațiile patronale dezvoltarea afacerilor și cooperarea în mediul public-privat

Speakerii invitați fac parte din mediul public și din cel privat, conferința fiind gândită a oferi ocazia unui dialog deschis între autorități și mediul de afaceri privat. Ne dorim ca împreună să identificăm și să promovăm soluții reale pentru depășirea crizei economice în care se află astăzi antreprenoriatul românesc.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW