Iohannis, pus la punct în plenul Consiliului Superior al Magistraturii

Președintele PNL, Iohannis, a primit astăzi o lecție usturătoare în plenul Consiliului Superior al Magistraturii, după ce a încercat să facă propagandă electorală și în cadrul ședinței anuale de bilanț a instituției.

„O majoritate parlamentară care, chiar și după sancțiunea dură primită în 2019 din partea românilor, nu s-a sfiit să voteze măsuri contrare interesului public ori să întârzie adoptarea unora extrem de necesare”, a spus Iohannis în ședința CSM, ducând din nou discuția către subiectul lui favorit: Pe-Se-De.

Numai că, pentru prima dată de când a început să încalce constiuția țării pentru a promova PNL, Iohannis a fost pus la punct instant și a părăsit întâlnirea.

Judecătoarea Gabriela Baltag i-a adresat o întrebare acestuia referitoare reintroducerea serviciilor secrete în justiție și a făscut câteva referiri directe la modul lui de comunciare.

„Din păcate, obiceiul dumneavoastră de a face politică în CSM este evident. Aș vrea să vă adresez o rugăminte, care vine din partea mea și nu numai a mea, a multor magistrați ai acestei țări. Vă adresez rugămintea, poate măcar la finalul mandatului nostru, nu veți mai aduce dezbinare în această instituție. Suntem suficient de dezbinați. Și pentru că știu că sunteți un creștin, vă văd de multe ori la televizor, duminica, știți și dumneavoastră că la la sfârșitul vieții nu suntem întrebați sau nu dăm socoteală pentru cât am urât, ci pentru cât am iubit și iertat”, i-a atras atenția Baltag.

„Aș vrea să nu lăsăm să treacă această zi fără să spuneți colegilor noștri și societății căreia vă adresați, cum vă raportați dumneavoastră la posibilitatea de a fi din nou de pază în justiție serviciile de informații, indiferent de numele lor”, l-a întrebat judecătoarea.

Numai că în loc de un răspuns, Iohannis a părăsit ședința: „Vă mulțumesc tuturor și vă doresc mult succes!”.

- PUBLICITATE -

3 COMENTARII

    • Un message plin de urâ si rasism , si în acelasi timp lipsit de inteligentâ .Nu stiu cine se ascunde în spatele acestui mesage din parte „Consiliul” , dar nu’i face onoare , si reprosul fâcut Presedintelui a fost destul de agresiv, ceea ce a provocat plecarea intempestivâ din salâ . Judecâtorii nu sînt exclusi de la arta de a comunica si creea un discurs de schimburi respectoase si loaiale , de puncte de vederi , orcît de contradictorii ar fi ele.

  1. Ce nu-ti convine bai Pizdavu, daca ii atrage atentia „excelentei sale” Hotul de case cu acte false dovedit definitv in Instanta de judecata,care ce sa vezi,nu era „a mea „,( Instanta),dupa ce cu nerusinare si aroganta Cocotatul penal facea pe desteptul dand „lectii si indicatii” ca ete ce noutate,nimeni nu este deasupra Legii,(cu exceptia subinteleasa,bineinteles a lui,care nu este de aici,nu a fost enformat,el doar face navata );te gasisi tu sa-ti pui mana pe chelie ( conform proverbului).Precis te-a enervat obiectiunea cu amestecul lui Secu’ in justitie.Tu ca orice lingau al lui Ciolhanis piele lunga,te simtisi dator sa iei atitudine.Ti-ai dreacu de securisti tradatori de neam si de Tara. Din cauza voastra am ajuns unde suntem,in loc sa aparati interesele Tarii,ati fost mereu de partea tagmei jefuitorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW