Jocurile Olimpice de la Beijing se deschid pe 4 februarie 2022

Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing (2022) vor fi inaugurate la data de 4 februarie și încheiate în 20 februarie.

Jocurile Paralimpice de Iarnă se vor deschide în 4 martie și se vor încheia la data de 13 martie, în momentul de față fiind puse la punct toate pregătirile pentru cele două mari evenimente, a anunțat vineri, directorul executiv al Centrului de coordonare din cadrul comandamentului pentru desfășurarea competițiilor, Yan Cheng.

Oficialul chinez a informat că au fost finalizate lucrările de construcție la toate cele 12 arene competitive. Acestea au primit certificatele de la organizațiile pentru probele respective, fiind dotate în conformitate cu cerințele de organizare a competițiilor.

Pe parcursul Jocurilor Olimpice și Paralimpice de Iarnă, prevenirea răspândirii pandemiei va ocupa un loc primordial. Pe plan internațional, gazda a înființat un grup special în acest sens împreună cu Comitetul Internațional Olimpic și Organizația Mondială a Sănătății. Pe plan intern, a fost creată o echipă de coordonare a serviciilor medico-sanitare și de control al pandemiei, formată din reprezentanți ai Comisiei Naționale de Sănătate, municipiului Beijing și provinciei Hebei. Specialiștii vor întocmi împreună propunerile de îndrumare și proiectul general pentru a preveni răspândirea pandemiei, precum și măsurile antiepidemice de urmat în timpul Jocurilor Olimpice.

Articol realizat de Radio China International și CCTV

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

WWW