-6 C
București
duminică, 17 ianuarie

Joe Biden și-a prezentat echipa pentru comunicări a Casei Albe

Președintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, a anunțat duminică echipa pentru comunicări a Casei Albe, în întregime feminină. Atașat de presă este dna Jen Psaki, fost purtător de cuvânt al Departamentului de Stat și directoare pentru comunicații a Casei Albe sub administrația lui Barack Obama. Joe Biden a precizat de asemenea că purtătoarea sa de cuvânt în perioada campaniei electorale, Kate Bedingfield, a fost desemnată directoarea pentru comunicații a Casei Albe.

Karine Jean-Pierre, fosta director de cabinet a vicepreşedintei Kamala Harris în perioada campaniei electorale, a primit postul de principal atașat de presă adjunct. Printre persoanele numite la departamentul de comunicații al Casei Albe mai figurează: Symone Sanders, consilieră principală și purtătoarea de cuvânt a dnei Kamala Harris, Ashley Etienne, directoare pentru comunicații a vicepreşedintei Harris și Elizabeth Alexander, directoare pentru comunicații la dispoziția dnei Jill Biden, viitoarea Primă Doamnă. Toate aceste femei au avut rolul de consiliere principale ale lui Joe Biden în campania electorală.

“Sunt mândru să anunț prima echipă pentru comunicare de înalt nivel a Casei Albe, în întregime feminină, a declarat Joe Biden într-un comunicat.Aceste comunicatoare, calificate și cu mare experiență, aduc perspective diverse în munca lor și un angajament comun pentru o reconstrucție mai bună a țării…O comunicare directă și sinceră cu poporul american este una din cele mai importante funcțiuni ale președintelui și această echipă are enorma responsabilitate de a lega poporul american de Casa Albă”, a subliniat președintele ales Biden.

Kamala Harris, vicepreședintă aleasă a Statelor Unite, a subliniat cu același prilej că țara “se confruntă cu provocări fără precedent – de la pandemia de coronavirus, criza climatică, injustiția rasială până la criza economică – provocări pentru depășirea cărora membrele noii echipe pentru comunicații a Casei Albe sunt capabile să ajute

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW