7.3 C
București
joi, 22 octombrie

Kelemen Hunor dă de pământ cu PSD-ul lui Dragnea: Nu spunem ca ați fi un partid de securiști. Ați creat un șoc și un haos uriaș cu riscuri imense

Președintele UDMR Kelemen Hunor a criticat dur Guvernul Dăncilă, joi, în ziua moțiunii de cenzură depusă de opoziție.

“Bugetul pe anul 2019 nu este gata. Vă întrebăm și noi: de ce? ce așteptați? Și încă ceva: acest proiect de ordonanță de urgență, care, la modul general, vrea să reglementeze câteva chestiuni fiscale și nu numai, iarăși cu câteva zile înainte de sfârșitul anului, schimbă multe prevederi fiscale, inventează noi taxe, pune la colț un sistem întreg din economie, aruncă în aer bursa de valori, economia și mai ales aruncă în are speranța. Fără consultare, fără explicații, fără pregătire. Îmi este greu să înțeleg ce raționament vă conduce. Ați creat un șoc și un haos uriaș cu riscuri imense”, a declarat Kelemen Hunor.

„Nici noi nu suntem multumiti de activitatea Guvenului. De 2 ani de zile la capitolul descentralizare nu s-a facut nimic. Rata absorbtiei fondurilor UE este scandalos de redusa”, a spus acesta.

- PUBLICITATE -

1 COMENTARIU

  1. In sfarsit Hunor spune adevarul despre PSD , partidul stat care a preluat toate structurile PCR si a Securitatii , penetrand , asta nu o spune Hunor , toate partiduletele desprinse din FSN. Asa ca ciocul mic Kelemen. Toti mancati din aceasi troaca. Si in componentele Visegradului e la fel. Daca Macron , care e torpilat de cele trei mari puteri , nu reuseste crearea Statelor Unite ale Europei , o bulim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW