La ce poate fi utilă o imprimantă – 9 utilizări neașteptate

La prima vedere, o imprimantă poate avea o arie de utilizare limitată. Cu toate acestea, sunt suficiente puțină imaginație și o cantitate minimă de efort pentru a realiza proiecte spectaculoase care să ne îmbogățească mediul. Pentru neîncrezători și curioși, există idei ce atestă faptul că propria imaginație ne este suficientă pentru a realiza obiecte interesante.

Jocuri de societate 

Monopoly este o excelentă activitate de efectuat în societate, dar există multe alte jocuri din această categorie care ne pot alunga plictiseala. Vor fi necesare căutarea pe Google a termenilor print & play și imprimante foto de pe F64.ro, de pildă, la care adăugăm puțină răbdare și adeziv pentru a face o surpriză plăcută familiei și prietenilor.

Șervețele personalizate 

Succesul unei mese festive stă în detalii, iar șervețelele pe care am imprimat un mesaj special vor atrage, cu siguranță, atenția și admirația oaspeților. Nu este vorba doar despre sentimentul minunat de a fi în centrul atenției, cât despre noi motive de interacțiune cu cei dragi. Pentru acest lucru sunt suficiente inspirația, un program gratuit de desen sau editare grafică și un aparat de calitate.

Tatuaje temporare

Aceste elemente reprezintă o distracție extraordinară pentru copii, precum și o modalitate de a afla dacă tatuajul favorit chiar ne place cum arată pe piele – în definitiv, joaca se poate practica la orice vârstă! Pe lângă imprimantă, vom avea nevoie de hârtie specială și, cel mai probabil, de poziționarea în oglindă a imaginii dorite.

Amplificator de semnal pentru routerul WI-FI

Pentru a realiza un asemenea proiect, vor fi utile: hârtie, foiță de staniol și adeziv. Putem găsi diferite modele imprimate pe internet, pentru a da o formă și o culoare specială; după ce lipim foița de staniol de suportul de hârtie, aceasta se va atașa antenei necesare.  

Obiecte artizanale

Hobby-ul asamblării de obiecte complexe realizate din hârtie, în stilul origami, este foarte la modă și cucerește din ce în ce mai mulți adepți, mai ales în aceste vremuri de izolare și distanțare socială. Există chiar site-uri specializate în oferirea de modele de imprimare, iar tăierea și asamblarea componentelor poate fi o provocare extraordinară chiar și pentru cei mai îndemânatici dintre doritori.

Cărți de joc

O astfel de activitate crește atenția asupra detaliilor, dezvoltă abilitățile practice, susține învățarea de tip matematic a celor mai mici dintre jucători. Cărțile de joc clasice nu sunt singurele disponibile online pentru imprimare și, cu puțină creativitate, putem realiza diferite seturi, atât pentru distracția celor mari, cât și pentru cei mici.

Cutii, plicuri, ambalaj din hârtie, pungi pentru daruri

Personalizarea cadourilor pentru cei dragi este una dintre cele mai distractive activități și până și cele mai banale obiecte vor fi surprize drăguțe dacă sunt ambalate creativ. Dacă folosim imprimanta și hârtie specială, vom obține economii semnificative și ne acordăm șansa de a surprinde cu obiecte cu adevărat speciale.

Etichete și cataloage pentru doritori

Pe lângă imensul beneficiu de a avea diferitele obiecte sau colecții ordonate și catalogate, etichetele dau și o notă unică, distinctă casei noastre. Demersul ar putea părea banal, însă o etichetă scrisă caligrafic, în culori pastelate, va oferi o notă de culoare ambientului și ne va influența pozitiv starea de spirit.

Calendar și tablă de activități

Ritmul alert al vieții și aglomerarea din ce în ce mai mare a zilei impun instalarea în bucătărie a unui obiect pe care să avem scrise activitățile de realizat într-o anume zi, lista de cumpărături și alte aduceri-aminte. Toate acestea sunt necesare pentru a evita situațiile neplăcute în care pur și simplu uităm chestiuni importante. În asemenea situații, aceeași imprimantă foto conectată la un dispozitiv inteligent ne poate ajuta să realizăm un accesoriu deosebit de util și frumos – un calendar personalizat sau o tablă de activități unicat.

Știm că imprimanta este, de multe ori, un obiect prăfuit, utilizat în rare ocazii. Acest instrument poate fi, însă, o nestemată cu nebănuite puteri de a schimba și înfrumuseța multe momente din viața de zi cu zi. Este suficient să dăm frâu liber imaginației și să căutăm în toată această vâltoare informațională ideile extraordinare cărora o imprimantă le poate da viață.

- PUBLICITATE -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

WWW